Kan du plante Sod Over eksisterende græs?

December 14

Sod vokser bedst, når installeret i en rede jorden seng. Installerer sod over eksisterende græs vil blokere nye sod rødderne pyntelisterne jord seng nedenunder, hvilket gør det skrøbelige, nem at trække op og udsat for udtørring.

Identifikation

Sod er et tæppe af etablerede græs, der er skåret under den vigtigste root masse, så du kan installere det i din værftet. Fordel af sod, som gør det muligt at har en instant plæne, stedet for at afvente frø til at vokse. Ulempen er, at nyligt lagt sod kræver ekstra vand applikationer til at holde jorden mest under roden etablering.

Byggemodning

Den bedste måde at forberede sod installation en græsplæne er den samme måde som du ville for anvendelse af frø. Du ønsker at fjerne eksisterende græs og snavs fra området så spadestik gør direkte kontakt med jorden. Arbejder den nøgne jord med en rorpind vil løsne overfladen og hastighed root etablering.

Overvejelser

Fjerne døde græs fra en græsplæne ved tilling jord for at bryde den fra hinanden og rive området for at fjerne alle vegetation. En tyk græs overflade kræver mere arbejdskraft til at grave og fjerne den eksisterende sod. Din spadestik vil være mere vellykket og har få problemer, hvis du fjerner så meget vegetation fra jorden som muligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com