Kan du plette køkken fliser?

September 20

Køkken tile kan farves, afhængigt af typen. Nogle typer af fliser kan farves, fordi de har en keramisk finish, mens andre fliser er gode kandidater baseret på deres overflade porøs karakter. Hvis du har planer om farvning dit køkken tile, og du ikke er sikker på, om din flise vil modtage pletten, derefter tage ekstra forholdsregler for at bestemme din flise type.

Kontrol af fliser

Kontrollere flise for at se, hvis overfladen tillader farvning. Dit køkken tile vil enten have en keramisk finish, forseglet finish eller ingen slutdato på alle. Keramiske fliser eller fliser, der har været forseglet farves ikke; dog kan forseglet flise forberedes til får pletter.

Teste overfladen ved at droppe vanddråber på flisen. Brug en vand dropper for at anvende vandet. Du kan også hælde en lille mængde vand på gulvet ved hjælp af en kop. Undlad at bruge en sprøjte; det vil være vanskeligt at bestemme vand absorption mulighederne for din flise, hvis du bruger en sprøjte. Vandet skal pool på overfladen af flisen for at give præcise oplysninger.

Vandet har indstillet for 10 minutter, skal vandet forsvundet, hvis overfladen ikke er keramiske eller forseglet. Hvis vandet ikke har dyppet i, skal du bestemme, hvis flisen er keramiske--som ikke farves på alle-- eller er belagt med sealer--som kan farves efter fjernelse af sealer.

For at afgøre, om flise overflade er keramiske, bruge en negl fil at forsigtigt skrabe hen over overfladen af flisen. Vær omhyggelig med ikke at ridse overfladen dybt. Hvis flisen er keramiske, vil derefter udfylde ikke forårsage nogen indrykning; Hvis flisen er kun forseglet, vil derefter filen ridse sealer.

Fjerne sealer ved at anvende stripper flise overflade. Agitere stripper med en pensel, gør det muligt at indstille i 20 minutter, og fjern med en moppe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com