Kan du sætte andre planter Under en sydlige Magnolia?

October 13

Sydlige magnolia træer er værdsatte planter naturligt hjemmehørende i det sydøstlige område af USA, lige så langt nord som North Carolina, ned til midten Florida, og for så vidt vest som Texas. Træet er en evergreen og er værdsat for sin store, dyb grøn baldakin. En af de uønskede aspekter af sydlige magnolia træer er deres omfattende og påtrængende rodsystemer. Med den store baldakin og aggressive rødder er det meget vanskeligt at plante nedenunder en magnolia træ; men der findes metoder til plantning og specifikke planter til at overveje.

Fuld-skygge planter

En plante i stand til at overleve under en sydlige magnolia skal trives i et område med fuld skygge. Der findes flere typer af solide skygge planter, der kan bruges under en magnolia tree.

Hostas:

Hostas er lilje-lignende planter, oprindeligt hjemmehørende i Asien, der trives på skyggefulde miljøer. Der er over 40 forskellige arter af hostas; tilgængeligheden af en bestemt art afhænger af placering. Hostas, som måske er tilgængelige i Georgien er muligvis ikke tilgængelig i Texas. Størrelse afhænger af arten men spænder fra flere inches til otte fod bred. Den gennemsnitlige bredde, men er omkring to fødder. Disse planter forbliver tæt på jorden, sjældent nå over to fod høje.

Den Lenten Rose:

Den Lenten rose er en anden fuld-skygge plante, der vokser godt under baldakinen af store træer. Disse planter har små lyserøde knopper og overstiger ikke to fod høje; at nå omkring 30 inches lang, giver de tilstrækkelig jorden dækning. Lenten roser får deres navn, fordi de blomstrer i nærheden af den kristne helligdag påske; tilgængeligheden af disse planter afhænger af placeringen og kvaliteten af plante venderne i dit område. Hvis du er i stand til at opnå disse planter, kan de være en solid tilføjelse til haven nedenunder en sydlige magnolia tree.

Din lokale Planteskole eller have forretning vil tilbyde et væld af skygge planter. De fleste af disse planter, enten årlige eller flerårige, vil være helt tilstrækkelig for dyrkning under en sydlige magnolia; dog Kontroller planterne mærkning for at bekræfte, at det er en fuld-skygge planten.

Hævet Garden

Nøglen til vellykket plantning og fastholde en have under en sydlige magnolia er et højbed. Græs, og der er kun ofte er en af de eneste planter, der overlever rodsystem aggressiv og forstyrrende. En have under en sydlige magnolia vil savn en semipermeabel foring; de fleste haven butikker sælger haven liners. Lå haven foringen i området ønskede plantning, et par mursten eller sten vejer ned liner og line liner med din favorit haven wall materialet. Imprægneret træ, sten eller mursten gør en effektiv gærdet.

Når du opretter din haven væg (det bør være mindst 10 inches høj), fylde området med havejord. Hævet haven er hvor du skal plante dine fuld skygge planter. Dette giver uhindret rodvækst. Hævet haver kræver ekstra vand. Kig på plante-vanding anbefalinger for de særlige arter du har købt, og øge vand med 25 procent.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com