Kan du sætte Central varme og luft i et hus med propan?

September 15

Kan du sætte Central varme og luft i et hus med propan?

Propan er en farbar vej for dem, der ønsker at opvarme deres hjem i fjerntliggende steder. Hvis du ønsker at bruge propan i et hjem, der har central varme og luft, er der normalt ikke noget problem så længe dit varmesystem er designet til at bruge denne type af gas. Mens propan ikke er anvendes til aircondition, giver det en kilde til varme for ovnen i koldt vejr.

En almindelig konfiguration

En central ovn er blandt de mest almindelige typer af propan varme konfigurationer. Tvunget luft varme systemer brug propan for at brændstof en brænder, der giver en flamme til at opvarme plenum og genererer varme blæst af en fan gennem kanalerne i dit hjem. Propan ovne er praktiske i nybyggeri, fordi de kan installeres i små områder, såsom et hjælpeprogram skab eller loftet. Nyere systemer har elektronisk tændingssystemer, der ikke kræver en konstant brænding pilot lys til at spare brændstof. En udendørs enheden er ofte kombineret med en indendørs ovn at give aircondition. Propan tank installeres typisk uden for hjemmet, og en linje feeds brændstof til brændere til brug efter behov.

Ingen skorsten, ikke noget Problem

Boliger bygget uden en skorsten er ideel til propan centrale enheder. Propan varme kræver ikke en skorsten eller flue at ventilere røg. Disse enheder kan være udluftes vandret eller lodret, og udstødningen er køligere end andre kilder af varme. Dette giver mulighed for PVC rør til at fjerne eventuelle giftige dampe forbundet med systemet på en sikker måde, der ikke kræver en skorsten. Denne faktor gør propan central varme en god mulighed for de fleste hjem.

Propan fordele

Ud over fleksibiliteten i placering og nem ventilations muligheder er der andre fordele for at bruge propan i centralvarme systemet. Ifølge webstedet ovn sammenligne propan koster omkring halvdelen af hvad det koster for at give tilsvarende varme med elektricitet. Propan giver generelt en højere temperatur af varm luft og varmt vand end elektricitet. Det varmer også en vandvarmer i langt mindre tid end en elektrisk vandvarmer, gør for hurtig inddrivelse gange.

Levetid

Da propan centrale varmepumper køre i kortere cyklusser på grund af deres højere effektivitet, må de ikke bære så hurtigt. Den gennemsnitlige levetid for en propan varme system er 15 til 20 år, ifølge den østlige propan hjemmeside. Det er op til 10 år længere end sammenlignelige elektriske varmepumper.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com