Kan du sætte Click-in gulvbelægning på en væg?

January 19

Kan du sætte Click-in gulvbelægning på en væg?

Med en kreativ, tænke-udenfor-the-box tilgang til indretning og design, kan du komme op med en innovativ måde at dekorere en væg. En sådan bruger Klik-i gulve - også kendt som Klik-lås gulvbelægning--der hurtigt dækker en overflade uden brug af lim eller negle under installationen. Oprette en focal point væg, eller give en følelse af kontinuitet ved fortsat trægulv på væggen. Installation af klik-in gulvbelægning på væggen tilføjer varme, tekstur og interesse til væggene.

Vapor barrierer

Hvis du vælger at installere click-in gulvbelægning på væggen betyder at gulvet skal være installeret korrekt, på samme måde, at det ville være installeret på gulvet. Ligesom en dampspærre beskytter træ gulvet mod fugt, tilføjer installere en dampspærre på væggen den samme beskyttelse, især hvis væggen er en våd væg--med VVS rør-- eller en ydervæg, der weathers klimatiske ændringer gennem hele året. Så dække væggen med en dampspærre at blokere enhver potentiel fugt i at komme i kontakt med Klik-i gulvbelægning produkt.

At gøre det arbejde

Mens Klik-i gulvbelægning indebærer blot låsning hvert stykke af gulvbelægning sammen uden lim eller negle over en flade, vandrette overflade, kræver væg installation et par forstærkninger. Sikre den første planke, der starter ud på væggen installation med 2-1/2-inch efterbehandling negle ind i en mur stud, så anker de næste planker i ved at låse dem til de første planker. På hver væg stud, søm Klik-i gulvbelægning til den underliggende stud til at sikre låst-sammen vægbeklædning. Vurdere holdbarheden af Klik-i forbindelser som en vægbeklædning og bruge en perle af lim på hvert forbindelse, hvis det er nødvendigt at gøre væggen strukturelt solid.

Vandret eller lodret

En fordel ved at arbejde med dette produkt, gulvbelægning er at det kan installeres i enten et vandret eller lodret orientering, afhængigt af effekten du vil til rummet. Installere gulvbelægningen lodret for at indgyde værelse med en følelse af højde, eller gøre rummet føler ekspansiv med en horisontal orientering. Mens en diagonal retning ville helt sikkert indskyde en visuel effekt af kontinuitet eller infinity, ville det sandsynligvis være en skræmmende opgave for en novice.

Opgradering fra paneler

Installation af en Klik-i gulve på væggen er en æstetisk opgradering til gårsdagens træpaneler vægge. Gulvbelægning valgmuligheder er nye og moderne i fabrikation, så de ligner træ strimler i stedet for plader af træ paneler. Træsorter fra indenlandske til eksotiske, farve toner og gulv finish er nogle af de faktorer at overveje, når du vælger den rigtige type af Klik-i gulve på væggen færdig--en, der supplerer den overordnede designtema i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com