Kan du sætte Cork underlag under DuraCeramic?

May 2

Kan du sætte Cork underlag under DuraCeramic?

DuraCeramic flise udstiller en komposition og et sæt af funktioner, der er forskellig fra traditionelle former for gulvbelægning. Den innovative gulve er en kalksten sammensat indarbejde polymere harpiks. Det har fleksibiliteten i linoleum, men udseendet af keramiske fliser. En ordentlig undergulv eller underlag er nødvendige. Faste overflader som krydsfiner er bedst, men kork underlag kan ikke anbefales. Cork underlag er almindeligvis anvendes til at oprette en støjskærm mellem etagerne, men dens konsistens er ikke egnet til at støtte DuraCeramic installation.

Fabrikantens anbefalinger

Congoleum, producenten af DuraCeramic flise gulve, har en række anbefalinger for DuraCeramic flise ansøgning og subflooring. Der er ingen direkte advarsler mod at bruge kork som et underlag, men det anbefales ikke. Derudover anbefaler Congoleum ikke DuraCeramic bruges over glas mesh mørtel eller cement backer-boards. Fabrikanten anfører, at underlag skal være glat og untextured. Nogle tekstureret Gulvbelægning kan vise sin tekstur, når gulvet er indstillet. Congoleum rådgiver at underlag eller gulvet bør være mindst en kvart tomme tykt og bør ikke være fjedrende. Cork underlag har en cushiony og porøs konsistens, så det ikke er ideelt for DuraCeramic-type gulvbelægning.

Ideelle underlag

Glat, tyk og robust underlag er bedst til DuraCeramic. Congoleum anbefaler krydsfiner, som er godt slebet, glat og underlag grade. Yderligere ideelle valg er hårdttræ og finer. Men andre typer af træ bord, herunder Lauan krydsfiner, spånplader og spånplade, anbefales ikke, da de ikke vil give det samme niveau af klæbestyrke. Underlag kræves kun, hvis den eksisterende Gulvbelægning er upassende som et undergulv for DuraCeramic.

Andre indstillinger for Subflooring

Ordentlig underlag er en af mange muligheder du har som en base for DuraCeramic. DuraCeramic fliser kan alternativt monteres over trægulve, beton, sten og keramik. Sørg for, at undergulvet er fast, tørt, glat og ren før du begynder installationen. Der bør være nogen hævelse i leddene eller vridning. Gulvet skal være stiv, ikke fjedrende, at sikre ordentlig vedhæftning. Hvis du ikke har et undergulv, der opfylder disse anbefalinger, kan du lægge krydsfiner underlag til at tjene som din base.

Installation og vedligeholdelse

Installere underlag som anvist af fabrikanten og sørg for, at overfladen er solid og ren. Limen bruges til at installere DuraCeramic er trykfølsom. Manglende stivhed eller en porøs overflade, kan som det ses i korkgulve, forhindre korrekt vedhæftning. Hvis du vil installere, anvende lim og tryk ned på plads. Følg producentens instruktioner for installation. Når din Gulvbelægning er installeret, er ordentlig pleje afgørende for at holde det ser sit bedste. DuraCeramic er tilbøjelige til at skår, så undgå at skrabe skarpe genstande på tværs af gulvet og bruge ordet beskyttere til møbler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com