Kan du sætte eg pletten på ahorn hårdttræ gulve?

April 12

Kan du sætte eg pletten på ahorn hårdttræ gulve?

Trægulve er et værdifuldt aktiv i ethvert hjem. På et tidspunkt var de standard Gulvbelægning i Nordamerika. Billig bygning tendenser i slutningen af 1900-tallet imidlertid har gjort dem eftertragtede bygning opgraderinger. Maple gulve, for det meste findes i midten af århundredet huse, er værdsat for deres hårdhed og holdbarhed samt for deres lys farve. Hvis du vil bruge en plet til at gøre din maple farven på eg, finder du, at dit valg er mange.

Ahorn

Maple er et af de mest udbredte løvtræ i nordamerikanske skove. Behovet for hurtig og økonomisk overkommelige boliger efter anden verdenskrig gjorde det økonomisk hårdttræ et naturligt valg for gulve. Brugen af ahorn faldt også sammen med den blond træ tendens, der var populær i 1950erne og 60erne. På grund af deres holdbarhed er mange årtier gamle ahorn etager stadig i god stand med masser af årtier-- eller århundreder--tilbage i dem.

Farve

I første omgang belagt med gammeldags lak, der gule over tid, tog ahorn gulve på gule og orange toner som de alderen. Stram kornet blev normalt diskret, men nogle brædder med flimrende krøllet eller fugleperspektiv regne kan findes spredt i hele lokalet. Mange moderne boligejere værdsætter holdbarhed og klart korn af ahorn, men finde de blond og orange farver en smule dateret for deres smag.

Pletten

Husk at navnene gives til pletten farver er blot navnene. Enhver farve kan anvendes på ethvert træ, overensstemmelse med dine præferencer. Såkaldte eg pletter tendens til at være i nuancer af rav, fra lys til mørk. Test din pletter på affaldstræ eller en inconspicuous område for sal. Teste de farver, der interesserer dig. Hvis du starter med en mellemlang pletten, kan du tilføje mørkere eller lysere pletter for at justere farven. Vær ikke bange for at prøve farver, der har navnene på andre træsorter, såsom brune valnød, røde mahogni og gule fyr.

Tips

Hvis maple ikke absorbere pletten jævnt eller bliver splotchy, skal du bruge en slibning sealer eller tyndet shellak forsikre mere jævn dækning. Anvende og bruge pletter overensstemmelse med produktanvisningerne, derefter anvende en klar finish. Husk at gammeldags lak og olie-baserede polyurethaner gul over tid og bliver mørkere gulvets farve. Vandbaseret polyurethan er en nem-at-bruge indstilling, forbliver tydelig og ikke misfarve over tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com