Kan du sætte en Air condition i et lukket veranda?

March 14

Kan du sætte en Air condition i et lukket veranda?

Efter installation af et lukket veranda, kan du tilslutte op et klimaanlæg til afkøling i området ligesom andre dele af hjemmet, så længe et par krav er opfyldt. Vindue og bærbar enhed klimaanlæg er gode modeller for jobbet.

Elektricitet

Før vinduet enhed eller en bærbar klimaanlægget kan være installeret i en lukket veranda, skal du bekræfte, at enhedens elektriske behov kan blive opfyldt. En stikkontakt med den korrekte spænding skal være installeret i nærheden af den påtænkte placering af enheden for at opfylde sin elektriske behov. Enheden bør ikke køre på en forlængerledning, som ledningen kan ikke bære ordentlig strøm belastning til enheden, og tilslutning af andre apparater til stikkontakten bør undgås, da ekstra effekt efterspørgslen kan overbelaste circuit breaker, får det til at rejse.

Åbning

Om den valgte air conditionere enhed er en transportabel enhed eller et vindue enhed, skal enheden kunne udstødning i udeluften. Ja, det er teknisk muligt at køre en air conditionere enhed uden ventilation, men luften udstødning er beskidt samt varme, som modvirker den kølende effekt af enheden. Et vindue enhed kan enten være installeret inde i et vindue eller en åbning lavet til at passe enheden i strukturen af den lukkede veranda. Den bagerste del af enheden udsættes for luften udenfor, mens foran sidder inde i våbenhuset. En bærbar enhed kan også passe ind i et vindue, eller i det mindste kræver en åbning i den lukkede mur så bred som sin ventilation slange.

Lækage

Det er næsten meningsløst at installere en air condition i et lukket veranda, hvis den lukkede veranda ikke er lufttæt. Efter det lukkede våbenhuset er ordentligt forseglet og kontrolleres for lækager, skal vindue eller væg åbningen i nærheden af air conditionere enhed forsegles korrekt. Du kan bruge vejr segl strimler omkring enhed inde i vinduet eller forsegle enheden ind i væggen med fugemasse efter eget valg.

Sikkerhed

Ligesom klimaanlægget enheder installeret inde i hjemmet, skal en lukket veranda klimaanlægget være fastgjort på væggene i våbenhus til at forhindre tyveri og enheden fra at falde. L beslag kommer med de fleste enheder og kan være fastgjort til toppen af det åbne vindue til at forhindre det fra åbning. Dette gælder for både et vindue og bærbar enhed. L beslag kan også bruges til at sikre en enhed, der er indsat i våbenhuset væg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com