Kan du sætte en tre-vejs Switch på et træ ovn blæser?

March 1

Ovnen blæsere cyklus luften omkring et brændkammer, så det kan absorbere varme, der dannes ved forbrænding, så blæser det luft ud i rummet. Traditionelle træ ovne eller pejse spildt varme der udstrålede ud og aldrig nåede husstand luften, men blæser systemer kan kanalisere luft ordentligt og øge effektiviteten af systemet. Mange blæsere kan installeres med en tre-vejs switch, selvom nogle kan være begrænset baseret på elektriske konfigurationer.

Tre-vejs afbrydere

Tre-vejs afbrydere mulighed for tre forskellige kredsløb, der kan kontrolleres af parameteren. I nogle opsætninger mulighed disse tre terminaler for to forskellige parametre, der styrer de samme blæser. I andre situationer kan parameteren tre-vejs styre to forskellige indstillinger på blæseren, så du kan skifte mellem to, men ikke bruge begge på samme tid. Disse switches har applikationer på tværs af elektriske systemer.

Thermodiscs

Hvis du installerer en blæser i dit træ ovn eller pejs, kontrollere type af blæser og hvordan det aktiveres. Dette kan give vigtige ledetråde for ved hjælp af trevejs-parametre. Mange blæsere bruge thermodiscs til at automatisk finde temperaturer og skifte blæsere på Hvornår ilden er varm nok til at effektivt opvarme et rum. I dette tilfælde, en tre-vejs switch kan være overflødig til systemet og kan du sikkert springe installere en. Men for systemer, der kræver at du flip en switch, når tænde for blæseren, tre-vejs afbrydere er normalt muligt.

Blæser hastigheder

En fælles brug af en tre-vejs switch på en løvblæser er at kontrollere den blæser hastighed. Dreje en blæser på og ud fra to forskellige kontakter har begrænset anvendelighed, men flytter blæseren mellem en lav hastighed og en høj hastighed kan være meget mere nyttigt. I dette tilfælde, er der en switch med mindst to hastighed indstillinger, forbindelse til blæseren. Din blæser skal have mulighed for skiftevis mellem hastigheder før du installerer denne type switch.

Overvejelser

Hvis du installerer en tre-vejs switch så du kan slå din blæser og ud fra flere forskellige steder, overveje at købe og installere en ekstern blæser i stedet, så kan du betjene din blæser trådløst. Dette kan også være en mulighed for at kontrollere blæser hastigheder, og fungerer også for mere typisk tre-vejs afbrydere, der kan styre gaspejs, hvis du ønsker at skifte brændsel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com