Kan du sætte et flydende gulv oven på den anden?

November 16

Svømmende gulve er designet til at passe sammen ved at skubbe tungen af en planke ind i rillen af planken foran den. De er ikke limet eller naglet til undergulvet og det meste af tiden, kan lægges over din gamle gulve, så længe det er fladt og niveau. Svømmende gulve er fremstillet i laminat, vinyl og manipuleret træ.

Substrat

Et substrat er overfladen under et gulv. Flydende gulve kan blive installeret over næsten enhver type af underlag, så længe det er ren, jævn og hårdt; ikke installere svømmende gulve over tæppe, men. Beton, vinyl, træ og flise er alle acceptable substrater til flydende gulve. Selv gamle svømmende gulve er acceptabelt, så længe de er stadig i god stand og har ikke spændt på grund af fugtskader.

Forholdsregler

I nogle tilfælde skal husejere fjerne den gamle gulve før du installerer et flydende gulv. Ifølge én producent af flydende laminatgulve, bør trægulve installeret direkte over en betonplade fjernes før du installerer et flydende gulv. Trægulve, solidt plankegulv eller manipuleret, lagt over beton har tendens til at udvide og kontrakt med ændringer i fugt, som kan forårsage adskillelse eller buckling i den flydende gulv ovenover. Laminat flydende gulve installeret over beton kan også udvide og kontrakt og skal fjernes, før du installerer en ny flydende gulv.

Forberede underlaget

Substratet skal rengøres grundigt, før den nye gulv er lagt. Husejere bør konsultere flydende floot producentens installationsvejledning; de kan have retninger i gulvet form med hensyn til acceptable substrater og substrat forberedelse. Afhængig af gulvbelægning og substrat, boligejer kan være nødvendigt at fastsætte 6 mil plast som en vand barriere og skum underlag for dæmpning og lyd dæmpning. I almindelighed, er kun skum påkrævet, hvis du installerer over eksisterende gulvbelægning.

Installation Tips

Betingelse dit gulv til installation ved at efterlade det i rummet hvor vil det være installeret i mindst 48 timer. Lade en 5/8-inch hul mellem gulvbelægning og hver væg, så gulvet kan flyde. Måle længden af rummet og trække 5/8-inch. Derefter dividere dette nummer med bredden af din planker eller fliser til at finde ud af hvor mange rækker, eller kurser, skal være installeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com