Kan du sætte et glas låg til CorningWare i ovn?

December 8

CorningWare gryder og sit glas låg er sikkert at sætte i din ovn, men du skal Forvarm ovnen. Ikke sætte glas eller gryder i en kold ovn og tænd for apparatet. Dette kan forårsage køkkengrej og glas til at bryde på grund af den pludselige temperaturskift. Det er også sikkert at bruge din CorningWare gryder i en mikrobølgeovn.

Forvarmning

Preheat din ovn til den temperatur, du ønsker apparatet eller temperaturen i kogebog eller opskrift du bruger. Forvarmning variere af ovnen. Tilsæt vand til bunden af din CorningWare køkkengrej til holde skålen fra afbrænding, hvis vand ikke er allerede i fadet. Placer glas låg på stykket af CorningWare Køkkengrej, og Placer fadet i ovnen, når apparatet er ophedet.

Advarsler

Bruge tørt grydelapper, grydelapper eller en tyk håndklæde til at fjerne din CorningWare parabol fra den varme ovn. Den overdækkede køkkengrej er varmt og vil brænde dig. Ved hjælp af en våd Grydelappen, kan mitt eller håndklæde forårsage glas og parabol til at splintre. Ikke bruge CorningWare gryder på en top ovn, grill, i en Toastmaskine eller under din ovn slagtekyllinger. Disse aktioner vil medføre køkkengrej og dens låg til at splintre.

Køling

Lad din CorningWare køkkentøj og glas låg cool på en grydelap, Bordskåner, tør klud eller en afkøling rack før flytning skålen til en tabel eller en anden overflade. Anbring ikke den varme gryder direkte på en bordplade, i en vask eller metaloverflade--den varme gryder kan bryde og glasset kan splintre. Også, lad køkkengrej og dens låg cool før du placerer i elementer i et køleskab eller fryser.

Glas brud

Ikke slip, bump eller sparke din CorningWare køkkentøj glas låg. Dette vil forårsage glasset til at bryde og eventuelt skære dig. Håndtere glas med omhu. Glasset knækker let og kan splintre med pludselige temperaturændringer uden varsel. Ikke at tilføje flydende til en hot dish, og ikke dykke et varmt fad eller glas låg ind i væske.

Glas låg pleje

Tillad køkkengrej og glas låg at køle før rengøring elementer i vand. Bruge en nonabrasive renere at fjerne snavs fra din CorningWare køkkengrej og sit glas låg. Brug en plastik eller nylon rengøring pad eller svamp til at fjerne kage på snavs. Ved hjælp af en barsk renere eller rengøring værktøj kan ridse og beskadige din CorningWare køkkentøj. Tør køkkengrej og dens låg grundigt med et rent håndklæde før opbevaring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com