Kan du sætte flise grænsen på toppen af en Corian Backsplash?

June 17

Kan du sætte flise grænsen på toppen af en Corian Backsplash?

Corian er en problemfri, solid-overflade countertop materiale, der er ofte valgt som et billigere alternativ til solid granit. Materialet er meget holdbart og nemt at reparere mindre skader, ofte med så lidt som en let slibning af en skramme. Corian er også ensartet og stabil, hvilket gør det et godt valg for flise substrat.

Substrater

Et substrat er det materiale, der er direkte under den færdige overflade. Til flise anlæg skal underlaget være niveau, porøs og robust nok til at bære vægten af flisen. Substratet skal også være stærk nok, det ikke flex under vægten. Den primære årsag til knækkede fliser er substrat, der bøjer når flisen ikke. Denne flex adskiller flise fra underlaget, hvilket fører til revner og skader.

Vandtæt

Corian er en vandafvisende overflade, hvilket gør det et godt valg for fugtige områder--ligesom det gør flise et godt valg. Disse to materialer kan kombineres for at skabe detaljer og forskellige teksturer, at ophøje begge produkter. Corian har ofte, kan en kliniske udseende. Ved at tilføje flise trim eller grænser, de naturlige variationer i flisen blødgøre og varm udseendet af Corian.

Forberedelse

Når du installerer flise over en forholdsvis glat overflade, er det som regel en god ide at let sand området for at oprette en tand hvor flisen ville være installeret. Denne tand er lige nok skrabe for at give selvklæbende noget at tillægge. Hvis du vil tilføje en kant af fliser langs toppen af Corian backsplash, oprette en støtte bestyrelsen nedenunder rækken af fliser for at hvile på under mortaring processen. Dette hjælper med at gøre din grænse lige og forhindrer fliser fra at glide på den semi-glat overflade.

Mortaring

Bruge en slebet mørtel for at tillægge Corian flisen. Mørtel med sand blandet er fysisk stærkere og det vil klæbe bedre til de to materialer. Anvende mørtel på Corian og tilbage smør de dekorative fliser, således at mørtlen tillægger mørtel. Mange dekorative fliser absorbere vand hurtigt, så tilføje mørtel på bagsiden gør for en stærkere sæt. Tryk flisen fast, at fjerne eventuelle overskydende mørtel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com