Kan du sætte indendørs/udendørs tæppe direkte på snavs?

October 24

Kan du sætte indendørs/udendørs tæppe direkte på snavs?

Indendørs/udendørs tæppe er fade og pletten resistente, holdbare og anvendelig i en afart i farver. Tæpperne indlægger rask på en bred vifte af rene, flade overflader ved hjælp af tæppe lim eller dobbeltklæbende tape. Du kan dog installere indendørs/udendørs tæpper direkte på snavs fordi limen ikke hærde på overflader med snavs. Tæpperne vil også rulle op og forårsage du eventuelt tur på snavs gulve.

Specifikationer

Indendørs/udendørs tæpper indeholder en gummi opbakning, der giver et lag af pude til materialet. Tæpperne består af syntetisk gummi og plast fibre men er ikke så blød som indendørs tæpper. Du skal anvende et lag af tæppe lim eller dobbeltsidet tæppe tape på bagsiden af indendørs/udendørs tæpper, så materialet ikke flytte, rulle op eller flytte.

Køb

Indendørs/udendørs tæpper leveres i ruller af forskellige størrelse herunder 50-fods og 25-fods ruller. Tæpper, er så godt som tæppe klæbende og dobbelt-sidet tæppe tape, tilgængelige på hardware, hjem forbedring og detailbutikker. Tæpper og forsyninger fås også fra online outlets, tæpperne butikker og butikker, der specialiserer sig i udendørs tilbehør.

Snavs overflader

Tæppe klæbemidler kan ikke overholde snavs gulve, etager indeholdende snavs eller gulve, det er en blanding af snavs og en anden type gulvbelægning. Selv dobbeltsidet tæppe tape vil ikke overholde snavs eller snavsede overflader. Overveje at installere krydsfiner eller en anden type gulvbelægning først, derefter installere indendørs/udendørs tæpper eller bruge på tæpperne i et andet område af dit hjem eller forretning.

Forberedelse og forsyninger

Feje rum eller område, hvor du vil installere den indendørs/udendørs tæpper inden i tæpperne. Du skal bruge en pensel eller rulle gælde tæppe lim, en hobbykniv til at skære tæpper og en næse maske og arbejde handsker for at holde tæppet limen ud af dine lunger og slukke dine hænder. Gælde gulvet limen først, derefter placere den indendørs/udendørs tæpper på toppen. Glatte ud på tæpperne ved at gå på det, så trim off overskydende med din hobbykniv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com