Kan du sætte keramiske fliser Over et malet beton gulv?

October 23

Beton er et af de mest holdbare og alsidig byggematerialer, der er tilgængelige. Et malet beton gulv kan være praktisk og let at pleje. Men hvis du beslutter du ønsker et anderledes look, der dækker et malet beton gulv med keramiske fliser kan gøres. Det vil kræve ekstra regning at gøre jobbet højre og prep arbejde, dog.

Prepping et malet beton gulv

En plan betongulv er faktisk en glimrende base for om nye flise. Problemet er den malede overflade, hvilket gør gulvet for smarte til flise til at overholde korrekt. Der er to store metoder til at håndtere dette problem. Et er at slibe beton overfladen med en sander eller en "nål" værktøj. En anden er at lægge en sekundær overflade over den malet beton og lægge fliser over det sekundære overflade. Enten proces er labor intensiv, og i forbindelse med værktøjet "nål" ganske dyrt. Uanset hvilken løsning du vælger, er det absolut nødvendigt, at gulvet være niveau, eller flisen vil næsten helt sikkert knæk i sidste ende, som gulvet afregner. Hvis gulvet ikke er plan, kan lave steder udfyldes, mens høje steder kan slibes. De fleste gulvet levellers baseret på Portland cement må hærde i minimum 24 timer før om flise over dem.

Om fastsættelse af keramiske fliser

Når overfladen af den malede betongulv har været prepped, flere stoffer kan bruges til at sikre flisen: mørtel udviklet specielt til fliser, fuger eller økologisk klæbemidler. Latex limning kemikalier bruges ofte med thinset mørtel til at give ekstra friktion, når den malede overflade ikke kunne fjernes helt fra betonen. Af økologisk lim er en multipurpose limen det bedste valg for om flise over betongulve. At vælge en injektionsmørtel farve til at matche den mørkere tone af flisen vil minimere mængden af snavs injektionsmørtel vil vise.

Den metode, du vælger for om din flise afhænger af om du bruger en sekundær overflade på betongulv under flisen, eller om du var købedygtig helt ophæve den malede overflade fra den betongulv. For ikke-glaseret og porøse overflader give fugemasser væsentlige beskyttelse. Men det er ikke altid nødvendigt at anvende fugemasse til injektionsmørtel, som ofte allerede er formuleret med fugemasse kvaliteter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com