Kan du sætte ned skræl og Stick flise på beton Under gulve?

May 4

Stick-down fliser har en selvklæbende opbakning, der tillader installation på mange typer af sub gulve, herunder konkrete. Også kendt som ark vinylgulve, overholde disse fliser producentens godkendte sub gulv typer. Disse holdbare fliser er tilgængelige i mange stilarter og farver til ethvert rum i hjemmet.

Konkrete Underfloors

Beton giver en ideel overflade for mest selvklæbende-backed, skræl og stick fliser, fordi det er en flad, hård og ensartet overflade. Ensartethed giver mulighed for en konsistent installation og en jævnere endelige gulv. Fladere og mere konsekvent overfladen af beton, jo bedre din installation vil slå. Hvis du finder din betongulv har flere divots, dips eller gouges, kan overfladen ikke være et godt valg for vinyl fliser. Eventuelle huller i beton vil påvirke vedhæftning af flisen og vise gennem installationen gulv.

Udfylde hullerne og nivellering beton

Hvis din betongulv er ikke helt flad eller indeholder masser af huller og huljern, har du et par muligheder. En mulighed er at helt dukke op igen i betongulv med et konkret resurfacing produkt. En selvstændig nivellering resurfacing sammensatte vil udfylde hullerne i vores konkrete og oprette en plan overflade. Konkrete resurfacing forbindelser omkostninger $50 eller mere afhængigt af hvor meget du har brug for, og processen tager flere dage at fuldføre.

En anden mulighed er at udfylde de gouges og huller med konkrete patch sammensatte. Hvis overfladen er generelt niveau, men har et par huller er en billigere og hurtigere løsning. Konkrete patch koster under $10 og er tilgængelig på ethvert hjem forbedring butik.

Særlige betingelser for beton

Ikke alle betongulve gøre en egnet sub gulv til stick-down, vinyl fliser. Hver vinyl fliser bruger visse typer af lim til at overholde fliserne, og hver lim har forskellige egenskaber. Nogle lim vil ikke overholde beton med høj alkalinitet. Før du installerer stick-down fliser på beton, udføre en pH test på din beton med en pH kit og sammenligne måling til din flise producentens specifikationer for pH-niveauer. De fleste producenter giver et område, der er sikker til installation. Hvis din beton falder inden for dette område, er det okay at installere produktet.

Konkrete Installation overvejelser

Andre overvejelser og betingelser skal findes for at udføre installationen. Cement gulv bør ikke have nogen maling, lak, fedt, snavs, snavs og voks på det. Hvis gulvet har nogen af disse produkter, skal du fjerne dem med de rigtige rengøringsmidler. Temperatur påvirker også klæbemidler, så dit gulv temperatur skal forblive inden for en bestemt temperaturinterval (normalt mellem 60 og 100 grader Fahrenheit) inden installationen. Lokalet bør være temperatur kontrolleret, så temperaturen efter installation ikke falde til under 55 grader, eller vinyl tile limen vil ikke fungere korrekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com