Kan du sætte nye trægulve på gamle trægulv?

February 5

Kan du sætte nye trægulve på gamle trægulv?

Alle typer af hårdttræ Gulvbelægning kan være installeret på toppen af et træ undergulv, men hårdttræ undergulve kan ikke være den mest praktiske valg. Hårdttræ Gulvbelægning er dyrt og installere en ny over den gamle hårdttræ overflade kræver nøje overvejelse. Krydsfiner, for eksempel, er en fælles materiale for undergulve, er billigere end løvtræ og giver også en god base.

Solid hårdttræ gulvbelægning

Solid-- eller traditionelle--hårdttræ Gulvbelægning er sammensat af fast hårdttræ planker måling 2 ¼ tommer bred og ¾ tommer tyk. Traditionelle trægulve er de fleste ofte eg, men andre arter kan bruges--fra teak til pine--afhængigt af, hvordan resistente til denting træ skal være og kundens budget. Uanset arten, solide planker skal være installeret over nogle type af træ undergulv på eller over grade og naglet--versus limet, hæftet eller flød over det eksisterende undergulvet. Gamle trægulve fungerer godt for dette.

Engineering og Longstrip plankegulv gulve

Engineering og longstrip plankegulv hårdttræ gulvbelægning gå over en hårdttræ undergulvet, men de kræver ikke træ undergulve af enhver type, som gør solid hårdttræ planker. Engineering og longstrip hårdttræ gå over stort set alle typer af undergulvet - inklusive beton plader - så længe du placerer en fugt barriere mellem undergulvet og den nye trægulve og med undergulvet er rene og forholdsvis niveau. Engineering og longstrip planker kan også placeres under grade-- eller under jordniveau.

Overveje renovering

Fordi hardwood gulve kan vare en levetid med ordentlig pleje og er relativt dyre, muligvis den mest praktiske løsning at renovere en gammel hårdttræ gulv, snarere end at bruge det som en undergulvet. Reparere arbejde først, såsom gulvafhøvling og slibning et ujævnt gulv eller fastsættelse af skæv planker. Derefter skærmen og recoat det. Screening kværner ned gamle færdig lag for at fjerne dem og recoating er processen med at ansøge en ny finish. Renovering selv antikke trægulve på denne måde kan gøre dem skinne som ny.

Beskadiget trægulv som et undergulv

I visse tilfælde, kan beskadiget hårdttræ, herunder hårdttræ lider af vandskader, fungere som en undergulvet. Træ naturligt udvider sig og trækker som det absorberer og mister fugt, uanset om det er fordi at spild, høj luftfugtighed eller en oversvømmelse. Hvis der er for meget vandskader, hårdttræ planker kan warp så dårligt de bliver ubrugelig som en øverste etage, men kan repareres tilstrækkeligt til at bruge som en undergulvet, når de er tørre. Hvis et beskadiget trægulv kan blive repareret til punktet, det er tør, ren, fri for mug problemer og rimeligt niveau, kan det bruges som et undergulv. Husejere bør overveje, om det er billigere at reparere hårdttræ eller rip ud og installere en billigere undergulvet, gerne krydsfiner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com