Kan du Sheetrock & male indre af en bruser?

April 9

Kan du Sheetrock & male indre af en bruser?

Når lakering badeværelse, er det en god idé at forstå bygningsreglementer før efterbehandling badekar eller bruser vægge. Bygningsreglementer kræver badekar med en brusehoved eller uafhængige brusere indeholder en vandtæt overflade, såsom keramiske fliser, glasfiber, kulturperler marmor eller sten, Natursten fliser eller anden form for plastfolie materialer. Disse vægge skal udvide på minimum 6 fod over gulvet. Formålet hermed er at beskytte badeværelset vægge mod skimmel, mug og rådne.

Karret Surround og bruser

Når redoing dit badeværelse, kræver området inde i karret, hvis et brusebad er til stede, belægning med et materiale til at beskytte væggene. Nogle mennesker køber balje surround og brusebad som én enhed, tilgængelig fra enhver byggemarked butik, til at beskytte væggene. Disse enheder er målt og brugerdefinerede konfigureret til rummet. Mens denne enhed kan blive installeret af nogen med erfaring, bør nybegyndere ikke forsøge dette projekt uden professionel hjælp.

Enkeltstående bruser enheder

Installere en ensom fritstående bruser enhed, hvis du ikke ønsker at areal inde i bruseren med keramiske fliser eller en solid vandtæt overflade. Som den balje surround og bruser enhed, disse standalone brusere installere i ét stykke og beskytte væggene. Det er et spørgsmål om at skære huller for at acceptere VVS og foring up afløb med gulvafløbet og sikre enhed til væggen. De fleste af disse brusere kommer med deres eget brusebad pan så godt.

Om flise

Lægge fliser omkring brusebad området at beskytte Brusevægge og bygger efter kode, men glem ikke at tilføje cement board på væggen først. Fjerne enhver sheetrock så området er nede på væggen studs. Sikre cement board til studs med skruer. Forsegle revner med den hensigtsmæssigt mastic og lad det tørre. Thinset mørtel på væggene og føjes fliser med afstandsstykker mellem dem. Starte fra bunden og arbejde op, selv om thinset skal holde fliserne på plads på væggen. Vent 16 til 24 timer før Fugning af thinset mørtel til tørre. Efter injektionsmørtel er tørt, igen en anden 24 timer, tilføje en cementmørtel sealer for at holde vand fra siver ind injektionsmørtel.

Sheetrock og maling

Sheetrock og maling kan gå på væggene i resten af badeværelset, bare ikke i nærheden af området badekar eller bruser. Anvende sheetrock til brusebad vil forårsage den sheetrock undlader helt og smuldre i omkring en uge eller to, endda med en malet overflade. Når du maler sheetrock vægge andre steder i badeværelset, bruge en halvblank eller emalje maling til at kaste vand på væggene. Men under ingen omstændigheder bør du anvende sheetrock til indre af en bruser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com