Kan du spise gul Squash blomster?

June 29

Kan du spise gul Squash blomster?

Gule squash blomster blomstre på gule sommer squash. Disse blomster er ikke kun smuk at se på; de er funktionel så godt. Både squash og gule squash blomster har været en nærende del af kosten i mange kulturer i hundreder af år.

Spiselige blomster

Du kan spise alle squash blomster, herunder gul squash. Du kan finde squash blomster vokser på anlægget i løbet af vækstsæsonen, der varer i omkring 70 dage i den varmeste del af året.

Squash blomster

Du kan spise både mandlige og kvindelige squash blomster. Kvindelige gul squash blomster er dog det bedste, det mindste destruktive mulighed for squash plante.

Formering

Hanblomsterne er nødvendigt at udbrede squash plante. Der er kun et par mandlige blomster på hver plante, squash, så det er bedst at lade de mandlige planter intakt for at få et godt udbytte af squash planter.

At identificere kvindelige

Kvindelige squash blomster er en tykkere blossom, og i bunden af blomsten er en gul kerne. Dette bliver anlægget squash.

Rå eller kogt

Du kan spise squash blomster rå i salater eller voldsramte og stegt. I Middelhavsområdet, er squash blomster spist fyldt med ricotta og dyppet i brødkrummer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com