Kan du stribe din græsplæne uden en Striping Kit?

April 10

Kan du stribe din græsplæne uden en Striping Kit?

Græsplæne-striping er en dekorativ slåning metode, der resulterer i skiftende mønstre af lys og mørk grøn i en frisk nyslået græsplæne. Den observerede farveforskel er resultatet af bøjning græs stilke i en anden retning i hver stribe--en effekt som regel med en tunge rulle kaldes en striping kit. I mange tilfælde, dog, kan du opnå et lignende resultat uden sådan et kit.

Kende din græs

Når det kommer til græsslåning mønstre i din græsplæne, er ikke alle græsser skabt lige. Generelt har varm-sæson græsser almindeligt forekommende i Sydstaterne med hård stængler, der ikke blive bøjet over efter slåning, hvilket gør dem dårlige valg for græsplæne-striping. Cool-sæson græsser findes i flere nordlige områder har en mindre stiv struktur og arbejde meget bedre for striping. For at gøre en sydlige plæne mere medgørlige til praksis, over seed det med rajgræs.

Brug den korrekte teknik

Striber i din plæne er et trick af lyset. Når man ser på to strimler af græsplæne, sollys, der hits tips af græsset efterlader bøjet mod dig ikke afspejler godt ud af vinger lille areal. Lyset afspejler meget bedre ud af de brede kanter af bladene bøjet væk fra dig, så denne strip ser lysere. For at muliggøre de klareste striber, klippe en stribe i den ene retning og den tilstødende stribe i den modsatte retning. Ikke rulle plæneklipperen over områder du allerede har mejet.

Bruge en Reel plæneklipper

De fleste plæneklippere i brug er i dag Rotorklippere udstyret med vinger, der parallelt med jorden at hugge toppen af græsset. Hånd-drevne hjuls slåmaskiner udstyret med en roterende cylinder med vinger er langt mere effektive til at lave striber, hvilket gør dem valget af de fleste jorden besætninger på bolden felter og på fairways, hvor optimal græs pleje og fancy striping er i højsædet. Ved hjælp af en reel plæneklipper er mere arbejdskrævende end en Rotorklipper, men det er også bedre for græs og miljøet.

Ændre striberne

Bøjning græsset i samme retning, hver gang du klippe er ikke godt for plænen. For de bedste resultater, klippe striber i forskellige retninger hver gang--ikke kun frem og tilbage, men også fra side til side. Ikke klippe græsset for kort; mens hjuls slåmaskiner kan klippe kortere end Rotorklippere, er det sværere for at bøje kort græs for at gøre striberne. Hvis stribemønster ikke er indlysende, når du er færdig, kan du prøve forlader græs 1/2-tommer højere næste gang du klippe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com