Kan du syre-Etch farvet beton?

March 18

Kan du syre-Etch farvet beton?

Ætsning med en opløsning af kemiske pletten og saltsyre tilføjer farve og variation til enten farvet eller uncolored beton, men du bliver nødt til at fjerne overflade fugemasse fra en tidligere farvning job før du tilføjer nye pletten. De konkrete netværk bemærker, at syre-ætset farven ikke falmer, skræl eller chip ud over tid, en fordel i forhold til maling eller andre overflade colorings. De farve agenter trænge beton for at skabe en varig effekt. På grund af den sure karakter af farvning agent, men skal du bruge passende beskyttelsesudstyr og syrefast værktøjer.

Farve

Syre ætsning kan tilføje farve til uncolored beton eller ændre udseendet af farvede beton, ifølge dekorative beton Institute (decorativeconcreteinstitute.com). Pletterne indeholde metalliske salte, der giver variationer af blå-grøn, brun eller sort. Den endelige farve afhænger beløbet af calcium i betonen. Calcium i kalksten, for eksempel absorberer pletten let at skabe dybere farver, mens en rig på grus beton eller silicium indhold vil ikke pletter godt. Farvestoffer og toner tilføje ekstra farve og sort til overfladen, selvom de ikke rent faktisk trænge ind i betonen.

Værktøj og udstyr

Du kan anvende en syre pletten beton med pensler eller med en powered sprøjtning apparater. Da farvning blandingen indeholder saltsyre, må værktøjer eller udstyr, du bruger tåle sure stoffer. Du skal også bruge beskyttende udstyr som handsker, briller, støvler og en maske til at beskytte dig selv fra den syre effekter. For at fjerne overflade fugemasser fra betonen før du anvender pletten, vil du har brug for en raspning eller formaling værktøj.

Proces

Efter stripning væk enhver overflade fugemasser, der kan forhindre absorption, bør du vaske beton med fortyndet vaskemiddel og så lad det tørre, før du anvender pletten. Hvis du vil anvende pletten med en sprøjte, bruge cirkulære bevægelser til at dække konkrete så jævnt som muligt, så arbejde pletten ind i beton med en børste. Du kan også anvende pletten af børste alene, udglatte nogen børste mærker, som du går. Når den nye farve har trængt ind i betonen, kan du fjerne enhver overflade syrer og forsegle den farvede beton med urethan, epoxy eller akryl.

Overvejelser

Mængden af fugt i din beton spiller en rolle i hvor meget farve, du får fra din pletten. Pletter i fugtige omgivelser bliver mørkere mere end pletter at tørre hurtigt, i nogle tilfælde så grønne at blive brun eller endda sort, så du bør tage den vejr og fugtighed under overvejelse, før du fortsætter. Epoxy konkrete belægninger advarer om, at når du fortynde en Farvningsopløsningen, bør du altid tilføje syre til vand, og ikke vice versa, at mindske risikoen for en eksplosion.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com