Kan en Air condition sættes på loftet?

November 27

Kan en Air condition sættes på loftet?

Fordi varme stiger, er sætte en air conditionere enhed i en kvist en logisk idé; gør så kan være gavnligt, hvis du har opbevaring elementer i loftet du ønsker at holde fra at blive alt for varmt, eller hvis du vil bruge loftet som et levende rum, så længe du opfylder visse grundlæggende krav. Et par typer af klimaanlægget enheder er perfekt til loftsrum installation: bærbar klimaanlægget enheder og vinduet klimaanlægget enheder.

Strømkrav

Den første ting du ønsker at sikre, før du installerer en air condition i loftet er at du møde den ordentlig power krav af de mindre AC. enheder fungerer muligvis rammende på en grundlæggende tre-ben 110-volt strømudtag, men større enheder ofte kræver 220 volts udtag. Hvis du er døde indstillet på at installere en bestemt enhed, ikke men loftet stikkontakten enheden, kan du opgradere forretningen ved at fjerne eksisterende loftsrum stikkontakten og erstatte det med en passende outlet. Tøv ikke med at trække på hjælp fra en tekniker, medmindre du er en erfaren elektriker.

Udstødning krav

Alle air condition-enheder kræver en udstødning rute, der fører udendørs. Teknisk, en air condition kan fungere uden en udstødning rute, men enhedens udstødning er både beskidt og varme, så udstødningen blæste ud på bagsiden af enheden ville ophæve den enhed køling formål. En klimaanlægget vindue enhed kan installeres i et vindue eller i væggen. En glidende vindue, der åbnes lodret er et ideelt sted at installere et vindue-stil air conditionere enhed, mens en væg åbning vil arbejde lige så godt, så længe åbningen er ordentligt lukket af at forhindre luft i at flygte. En bærbar klimaanlægget enhed er en ideel AC for en kvist, som udstødning conduit har en smal exit ende, der er egnet til montering af et smalt vindue åbning, enten lodret eller vandret, eller en anden lille udstødning åbning i loftet.

Dræning

Vindue-enhed AC kondens afløb ud af bagsiden af enheden, så hvis enheden er korrekt installeret i et vindue eller væg, vand vil dryppe udenfor fra enhedens bagside. Hvis enheden er vippet frem lidt, dog kan dræning flyde på forsiden af enheden og oprette vandskade på indersiden af huset. For at undgå dette, niveau enheden eller hælde det tilbage lidt. En bærbar AC enhed, på den anden side har en indre afløb tank, som du skal løbe med jævne mellemrum. Endnu en tank fyld, enheden udsender et signal. Du bliver nødt til at tømme og erstatte tank til enheden for at fortsætte med køling.

"Tør" cyklus

Mens alle klimaanlægget enheder tendens til at tørre luften under køling processen som en bivirkning, nogle enheder--især bærbare--indslag en affugtning eller tør cyklus. De tør cyklus ville være til stor gavn i et fugtigt loftsrum rum. Cyklus, når aktiveret, varer ca 20 minutter og trækker fugt fra luften. I løbet af tør cyklus cool air conditionere ikke, selvom temperaturen kan falde lidt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com