Kan en belastning bærende væg erstattes uden kolonner?

June 12

Kan en belastning bærende væg erstattes uden kolonner?

Hjemmet renoveringer involverer væg flytning eller udskiftninger kræver omhyggelig overvejelse, når du arbejder med bærende vægge. Som kolonner kan indeholde betydelige mængder af vægt, leverer de styrken skulle støtte overhead gulve og loft. Og mens de fleste væg hjørner, eller ender, kræver en slags kolonne støtte, stål bjælker og header bjælker kan give rigelig udskiftning støtte uden behov for ekstra kolonner.

Indlæse bærende vægge

Indvendige vægge i et hjem eller en bygning varierer i deres formål og design. Nogle vægge simpelthen fungerer som skillevægge mellem værelser. Belastning bærende vægge ikke kun lokaler, men give væsentlige strukturelle støtte til overhead gulve og lofter. Afhængigt af et hjems layout, en belastning bærende væg kan køre vinkelret på overhead gulv bjælker eller blot har en kolonne eller to indeholdt inde i væggen selv. På grund af de strukturelle roller, de spiller, erstatte en bærende væg betyder installere en struktur, der er lige så stærke eller stærkere end den oprindelige væg.

Vægt lastning

Brug af søjler inde belastning bærende væg giver en metode til at distribuere eller sprede ud overhead vægt i hele længden af væggen. I realiteten indlæse bærende vægge overførsel vægt fra et område af et hjems struktur til en anden. Kolonner eller indlæg hjælp for at indlæse vægt beløb mere jævnt. I mange tilfælde en belastning bærende væg sidder på toppen af kolonner eller stillinger at hvile på et hjem fundament. Disse betingelser aktiverer støttende vægge til at overføre overhead vægt til grundlagsforskning understøtter. Så, erstatter en bærende væg uden kolonne understøtter indebærer brug af et andet materiale eller struktur med samme vægt lastning kapaciteter som den oprindelige væg.

Stålbjælker

Som byggematerialer gå, overstiger styrke og holdbarhed fundet i stål langt værdien af træ. Belastning bærende vægge lavet af træ kræver kolonne understøtter for ekstra styrke til at hjælpe med at opretholde deres struktur. På grund af styrken af materialet, kan stål bjælker erstatte bærende vægge uden de ekstra støtter, at kolonner giver. Indrømmet, enderne af en stålbjælke kræver stadig kolonne understøtter for at suspendere strålen sted og overføre vægt til underliggende foundation strukturer; Men hvad angår den længde eller indvendige dele af bjælken, ingen kolonne understøtter er nødvendigt. Og mens en stålbjælke gør for en robust erstatning for en belastning bærende væg, er det nødvendigt at have en bygningsingeniør eller erfaren Tømrer håndterer de faktiske beregninger, der omfatter vægt belastning overførsler.

Væg åbninger

Som belastning bærende vægge har allerede en strukturel ramme på plads, kræver at oprette en væg åbning inde i væggen ikke de tilføjet understøttelse af kolonner. Væg åbninger kan komme i enhver størrelse eller form leveret de nødvendige udskiftning understøtter kan håndtere belastningen. I stedet for kolonnen understøtter indeholder fjernlys headeren bærende støtte til væg åbning. Fjernlys headeren løber langs toppen af en åbning med stud støtter i begge ender af bjælken. I realiteten vil kun nogle af de overliggende vægt overføre til stråle og studs da en del af den oprindelige væg forbliver på plads. Og mens dette gør for en enklere tilgang, vægt belastning overførsel beregninger stadig skal håndteres af erfarne tømrere eller strukturelle ingeniører.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com