Kan en elektrisk kogeplade ændres til Gas?

July 5

Gas og El cooktops er de to store muligheder findes i de fleste køkkener, giver mange forskellige typer af madlavning overflader. Deres forskellige energikilder mener, de har forskellige omkostninger at betjene og forskellige miljøpåvirkninger. Mens du kan fjerne en elektrisk kogeplade for at installere en gas udskiftning, kan ikke en individuel kogepladen gøres til at brænde gas, når det var tidligere elektrisk.

Grunde

Kan du erstatte en elektrisk kogeplade med en gas gengivelse nemlig talløs anledninger. Mens gas cooktops koste mere end nye elektriske modeller, spare de penge over tid, da brændstofudgifterne er lavere. En gas kogeplade også beskytter dig fra stigende elektriske satser. Gas cooktops fungerer, selv når strømmen er ud, gør dem gavnlige i regioner, hvor ekstreme vinter vejr og power udfald er fælles. Og nogle kokke foretrækker at tilberede mad over en åben gasflamme i stedet for en elektrisk coil.

Udskiftning

Den eneste måde at konvertere en kogeplade fra El til gas er at erstatte det med en helt ny enhed. Elektrisk cooktops indslag spoler, der varme op som en elektrisk ladning varmer dem. Dette kræver varmebestandige ledninger og kontrol drejeknapper, der bestemmer mængden af nuværende passerer gennem en spole. Gas cooktops indslag linjer, pibe naturgas fra en forsyningsnettet eller udendørs gas supply tank i hver brænder. En pilot lys eller elektronisk tænding, hvoraf ingen er nødvendigt på en elektrisk kogeplade, antænder gassen, når det begynder at flyde.

Konverteringsprocessen

Konvertere en elektrisk kogeplade til en gas kogeplade begynder ved helt at fjerne den elektrisk kogeplade, herunder alle dens ledninger og monteringsdele. At montere en ny gas kogeplade du kan være nødvendigt at placere kiler i din køkkenbordet åbning eller forstørre åbningen for en større kogeplade. Før du gør det, skal du have nye gasledninger installeret til at levere naturgas sikkert til kogepladen. Hvis den nye gas kogeplade har pilot lys, skal du antænde dem manuelt, så snart du tænder på gas, men før du gør enhver madlavning.

Sikkerhed

Gå fra en elektrisk kogeplade til en gas version rejser flere spørgsmål. Uden korrekt installation og kontraventiler udgør en ny gas kogeplade en alvorlig fare for dit hjem og familie. Hvis du lugte gas efter din nye kogeplade er installeret, straks forlade dit hjem og opfordrer til nødhjælp. Selv om en gas kogeplade ikke lække gas, kan dets åbne flammer stadig udgøre en fare for brugere, der ikke er bekendt med madlavning over gas. Nærliggende indpakning og fødevarer kan brænde hurtigt, hvis de kommer i kontakt med gas flammer, hvilket betyder ekstra forsigtighed er nødvendig for at forhindre ulykker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com