Kan en Mini lysekrone bruges i en spisestue?

June 20

Lysekroner er loft-monteret lamper, der typisk har mindst to arme. Armene på armaturet holde lys, der bruges til at belyse rummet. Lysekroner er noteret for udsmykkede design og brug af krystal prismer bryder lys. Miniature lysekroner bliver mere almindeligt tilgængelige. Disse er mindre versioner af de mere almindelige lysekrone stilarter. Lysekroner bruges til at lyse soveværelser, badeværelse, køkkener og andre rum, hvor lysekroner traditionelt ikke er installeret.

Madoplevelse

En central del af madoplevelse at kunne se, hvad du spiser. Fødevarer er ofte farverige og visuelt spændende. Præsentere mad retter i kunstneriske og designede måder er blevet en landsdækkende tendens afspejles i talrige madlavning-shows og konkurrencer hvor udseendet af fødevarer er en del af hvordan maden skal evalueres. For at se mad skal godt spisebordet være belyst med nok lys, således at diners kan nemt se, hvad de spiser, når det præsenteres.

Størrelse og placering af armaturer

Designere har udviklet regnemaskiner for at bestemme størrelsen af et armatur, der ser passende inden for en bestemt plads. Da en enkelt lysekrone er standard, omfatter disse beregninger generelt bredden af armaturet baseret på det areal af rummet og højden af et armatur, der er baseret på mængden af rummet. Diskenheden er højden af rummet. Disse målinger kan også bruges til mini lysekroner. I stedet for at have set den mini lysekrone som et enkelt lampen, vil designeren gruppere mindre armaturet for at oprette størrelsen af armaturet nødvendigt for at opfylde plads af en enkelt større armatur.

Flere inventar

Den anden måde en designer kan rumme mindre lysekroner i lysdesign til en spisestue er ved at placere hvert mini lysekrone langs midten af bordet. På denne måde tjenester den mini lysekrone kun en lille del af spisebord, så hele længden af tabellen at modtage passende lys. Designeren vil bruge de samme beregninger for en enkelt større armatur og opdele størrelse af størrelsen af miniature lysekrone til at bestemme, hvor mange installationer er nødvendige for at opfylde belysning krav.

Stil

Miniature lysekroner er en trend eller aktuelle mode af lampen. Over tid, belysning designændringer som nye armaturer er designet i nye farver, former og størrelser. Disse lampen stilarter flytte ind og ud af popularitet, ofte vender tilbage i en lidt ændret form baseret på en ældre stil, som giver mulighed for boligejerne at vælge armaturer, der er moderne endnu historiske på samme tid. Mini lysekrone er et godt eksempel på denne type af armaturet. Armaturet ekkoer de grand lysekroner af huse, bygget i det sidste århundrede, men Armaturet er lavet frisk og interessant ved dens lille størrelse. Tilføje armaturet til indretning indlemmer en behagelig følelse af traditionelle og moderne oplevelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com