Kan en Pellet komfur installeret hvor propan pejs var?

January 30

Pilleovne brænde komprimeret træpiller fremstillet af affaldstræ, forebygge behovet for yderligere logføring eller boring for brændsel til opvarmning. Installation af en af disse enheder i dit hjem giver nødvendige varme men kræver specielle overvejelser for ventilation. Med de rigtige justeringer, kan de fleste pilleovne installeres i nærheden af eller på det sted, hvor en propan pejs engang stod.

Aftræksrør

Propan pejse bruge en tyndere version af komfur rør end pilleovne kræver i samme diameter, men det ikke er hård nok til at håndtere sod og varme fra en pellet komfur. Vent rør fra enheden propan har en indre væg af aluminium, ifølge hjemmesiden Nevels brændeovne, der korroderer inden for et par uger eller måneder af regelmæssig brug. Du skal installere stål-foret udluftningsanordning rør inden du sætter i en pellet komfur. Du kan muligvis trække ud de eksisterende rør og bruge den samme åbning.

Direkte udluftning

De fleste propan-brænding enheder bruger direkte ventilation, som indebærer en kort, vandret sektion af rør kører direkte ud af ydervæg tættest på pejsen. Mens dette vil fungere som en begyndelse til din pellet komfur ventilationssystem, ikke vil blot at køre et rør ud af det arbejde. Pellet komfur skorstene fungere bedst med lodrette sektioner af rør, der stige mindst 3 fødder i et afsnit før du kører vandret, ifølge fabrikanten Simpson DuraVent.

Arne spørgsmål

I modsætning til brændeovne pejse, gasapparater er ofte sat ind i væggen eller har kun en dekorativ Arne omkring åbningen. Pellet komfur kræver et sikkert sted at sidde, ikke vil antændes. Ben kits hæve ovnen op, men varmer vil stadig kræve en plade af beton eller brandsikker komfur bestyrelsen under det, ifølge "Naturlige hjem opvarmning: komplet Guide til vedvarende energi Options," af Greg Pahl. Undgå at tilføje en skorsten og skulle udfylde den gamle pejs ved at vælge en pellet-brænding Indsæt, der passer inde i åbningen i stedet for en fritstående enhed.

Clearance

En pellet komfur også bliver varmere på ydersiden af enheden end gaspejs. Dette gør det perfekt til vinter varme men ændringer hvor det kan installeres. Tilføjer, komfuret board eller reflekterende cement board på væggene omkring hvor du planlægger at installere komfuret er nødvendigt at forebygge, at brande opstår inde i væggen, hvis du vil placere pelleten komfur tættere end 6 inches til væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com