Kan en skorsten smelte glasfiber isolering?

April 28

Kan en skorsten smelte glasfiber isolering?

Glasfiber er en af de mest anvendte materialer til isolering af hjemmet. Det er en effektiv barriere for passage af varme. I varme klimaer forhindrer det varmen fra uden for huset ind, at reducere behovet for at bruge klimaanlæg. I koldere himmelstrøg bevarer det den indvendige varme genereret af ovnen. I begge tilfælde kan installation glasfiber isolering hjælpe reducere el-regningen. Der er dog begrænsninger for dens anvendelse.

Glasfiber isolering

Glasfiber er smeltet glas, der er spundet at fiber og derefter kombineret med plast polymerer. Glasfiber isolering kommer normalt i form af batts eller tæpper. Disse er strimler af materialet, der er skåret i længden for installation ved at være hæftet til loftet i en kælder eller gulvet i en kvist og bliver anbragt rundt beslag som rør arbejde og skorstene. Glasfiber isolering kan også være fabrikeret i stive boards eller som en loose-fill blæst i stof, der er sprøjtet ind i hulrummet vægge, hvor det hærder.

På skorstene

Glasfiber isolering er naturligvis brand-resistente. Dette gør det en ideel isoleringsmateriale til brug i områder, der oplever høje temperaturer. Som sådan, kan det bruges til at isolere en skorsten. Det er ofte installeret i huller omkring skorstenen og røgen til at forhindre luftstrøm, der kan sifon varme væk fra indre af bygningen. Glasfiber vil ikke brænde, men det kan smelte hvis temperaturerne overskrider 212 grader Fahrenheit.

Forsigtighed

Nogle glasfiber batts kommer bakkes og/eller står med kraftpapir eller folie. Disse belægninger anvendes for at fungere som damp og insekt barrierer. Batts med sådanne beklædninger må ikke bruges til at isolere skorstene, som de er brændbart. De vil let brænde og kan forårsage en brand spredes. Af samme grund bør står batts ikke dækker elektriske ledninger eller varmerør.

Alternativer

Trods det faktum, at det kan smelte ved højere temperaturer, stadig glasfiber et godt valg til isolering af en skorsten. Dette er primært på grund af sin brandsikre karakter. Cellulose Isolering er brændbart, mens mange skum isolering kan udsender kemiske dampe, hvis de udsættes for temperaturer, der forårsager dem til at ulme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com