Kan et hus bygget på en grundvold flyttet?

August 8

Kan et hus bygget på en grundvold flyttet?

Du har, eller har fundet, det perfekte hus. Desværre er det i det forkerte sted. Du kan have drevet af en bred load lastbil flytter en mobile home før, men du kan ikke vide, at der er nogle fysiske begrænsninger til at flytte et hus bygget på et fundament. Dog skal du overveje om flytningen er værd tid, omkostninger og besvær. Udgifterne er en stor begrænsning: et hus beliggende langt fra sit bestemmelsessted eller en to-etagers hus vil koste mere at flytte end en et-etages hus kun et par blokke væk.

Fundamenter

De tre hovedtyper af foundation er slab, krybekælder og kælder. Disse fonde er lavet af solid beton vægge eller hule eller isolerede beton blokke. Almindeligt forekommende i Sydstaterne, er slab grundlaget en solid ark af beton. Flytte en slab hus kan kræve installation af et nyt gulv. Krybekælder fundamenter er populære, fordi de koster mindre end en kælder, men give plads til at arbejde på kanaler, rør og isolering. Når du flytter et hus med en kælder foundation, forlade du kælderen bag; Overvej dette tab, hvis du er knyttet til din kælder. Uanset om du ændrer din foundation fra en kælder til krybekælder eller omvendt, skal du altid bygge et nyt fundament på det nye websted. Nogle gange vil du også skal fjerne fundamentet fra det gamle websted. Husk at beton kan genbruges.

Flytbare huse

Om det er bygget på en permanent eller midlertidig foundation, lavet af gips eller mursten eller en én - eller to-etagers struktur, kan dit hus sandsynligvis blive flyttet. Med arkitektoniske påskønnelse, genbrug og bæredygtighed bekymringer bliver mere udbredt i år, vælger at flytte en traditionel allerede eksisterende hjem fra et fundament er ved at blive en populær og levedygtig løsning for mange mennesker.

Procedure

Movers udgrave jorden omkring fundamentet for hus, de bore huller i fundamentet og en frame er lavet ved at indsætte stålbjælker i foundation huller. Hydrauliske donkrafte løfte huset af stålramme. En lastbil eller pram flytter huset til dets nye placering. Når dit hus er placeret over sin nye foundation, movers sænke det på plads, fjerne rammen, Tilslut utilities og fuldføre landskabspleje.

Omkostninger og begrænsninger

Om huset er værd bevæger sig afhænger af mange faktorer – den mest udbredte er omkostninger og begrænsninger. Mens sjældne, nogle boliger er strukturelt usunde og skal ikke flyttes. Mange pant og hus flytter virksomheder kræver forsikring til at flytte et hus. Flytte et hjem er lang afstand i et stærkt befolket område vanskelig på grund af smalle gader, elledninger, trafik, skilte og andre bygninger. Når du passerer ud over en 30-mile radius, kan omkostninger stige dramatisk. Nogle amter har restriktioner, der kræver ældre huse i overensstemmelse med nybyggeri bygningsreglementer. Endelig, hvis dit hus ikke passer de omkringliggende huse i enten stil eller pris, du kan miste værdi ved at flytte huset det nye område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com