Kan et køleskabet være installeret i en Garage?

March 7

Installere en ekstra køleskab i din garage hjælper til at lette presset på de vigtigste køkken køleskab og giver ekstra lagerplads til drikkevarer og andre fødevarer under parterne. Dog er ikke alle garage velegnet til et køleskab; flere miljømæssige faktorer skal tages i betragtning, før man slår sig på en placering. Generelt køleskabe er alsidig og er velegnet til en række indendørs steder. At vælge det rigtige sted for dit køleskab hjælper apparatet give års trofast tjeneste.

Temperatur

Den største hindring for at holde et køleskabet i garagen er temperaturen i vinter og sommer månederne. Temperaturen må ikke stige over 100 grader F eller falder under 60, ellers apparatet vil kæmpe for at opretholde normal driftstemperatur. Garager placeret i områder med ekstrem sommer eller vintertemperaturer kan ikke være egnet til et køleskab.

Ventilation

Garagen skal være godt ventileret og fri for fugt at holde køleskab kører korrekt. Høj luftfugtighed i sommermånederne, uden tilstrækkelig ventilation, kan føre til skade eller svingende temperaturer inde i apparatet.

Frirum

Køleskabe er afhængige af passende luftstrøm omkring og gennem apparatet til at opretholde en konstant temperatur; som et resultat, der bør være mindst 1/8 tomme clearance på alle sider og en fuld tommer på toppen og bagsiden. Stramt omslutter køleskabet i skabe eller mellem andre apparater er ikke acceptabelt.

Gulvbelægning

Gulv under køleskabet skal være i stand til at støtte den Apparatets vægt og generelt selv. Du skal muligvis tilføje shims under benene for at sikre, at køleskabet sidder niveau i garagen. Justere fødderne ved at skrue dem ind eller ud også hjælper balance køleskabet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com