Kan et sikkert rum sættes i en Garage?

September 16

Dit hjem kan være bygget til at kode og være helt sikker og robust, men få bygninger er stærke nok til at modstå direkte kontakt med de kraftige vind af en tornado. Hvis du bor i et område med ekstreme vejrforhold og vil have et mere sikkert sted at vente ud en storm end et skab, kan du sætte en sikker plads i din garage.

Safe på værelset

Et sikkert rum er et specielt konstrueret værelse i dit hjem, designet til at holde dig sikker i en nødsituation. Denne nødsituation kan være ekstremt vejr som en tornado eller en katastrofal begivenhed som en terrortrussel eller biokemiske lækage i dit område. Som storm kældre anvendes til ly i fortiden, skal et sikkert rum være stærke og sikkert forankret. Den betonplade, der bruges til de fleste garage gulve giver et solidt fundament, mens beton vægge i en garage er robust.

Fordele

At sætte en sikker plads i garagen betyder, ikke behøver du at støbe en ny slab fundament for det. I modsætning til sikker værelser bygget under jorden, en i en garage er ikke i fare for at fylde med vand under en storm. En sikker plads inde en garage er bedre beskyttet mod vind shear end en bygget på en øvre etage i dit hjem. Hvis din garage er allerede bygget af betonblokke, kan du bruge nogle af de etablerede vægge til din safe på værelset og tilføje en mere robuste loft.

Ulemper

En under jorden sikkert rum er mere sikre i tilfælde af svær vind, som dem, der opstår i en tornado. Hvis din frygt for en biologisk eller kemisk angreb, vil en stueetagen sikker værelse på ydersiden af huset ikke arbejde. Forurenende kemikalier slå sig ned på jorden og kan sive gennem vægge, selv de af en garage. Placere en sikker plads i din garage tager plads, at reducere det område, du har til at gemme køretøjer og andre ejendele.

Overvejelser

Når du bygger en sikker plads i din garage, Sørg for det er let tilgængeligt. Hvis du kan kun angive det ved at trække bilen ud af garagen og sætte det i indkørslen, måske du ikke har tid til at komme ind i sikker værelset når en tornado tilgange. Ligegyldigt hvor du lægger din sikker værelse, lagerføre det med vand, tæpper, mad, en nødsituation radio, lommelygter og batterier. Du ved ikke hvor lang tid du bliver nødt til at bo inde og bør være parate til at tilbringe timer der.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com