Kan for meget Miracle-Gro dræbe en plante?

October 8

Kan for meget Miracle-Gro dræbe en plante?

Gødning, herunder Scotts mærke Miracle-Gro, kan være en velsignelse for haver. Anvendes korrekt, Miracle-Gro og andre gødningsstoffer give planter de næringsstoffer de har brug for at trives dog, for meget af noget--herunder gødning--kan give problemer i haven. Om gartnere vælger Miracle-Gro mærke gødning eller nogle andre brandet eller type gødning, er det vigtigt at forstå at over applikation kan føre til dårlig plantesundhed, og endda døden.

Befrugtning myter

Gødning er ikke plante medicin. Contrarily, er gødning designet til sunde planter let bruger op næringsstoffer i jorden. Ud over disse næringsstoffer kræver blomstrende planter de korrekte mængder af energi fra Sol, vand og kuldioxid. Over befrugtende faktisk producerer syge planter, hvilket gør dem mere sårbare over for sygdom, koldt vejr skade og død.

Hvordan gødning dræber

Salt er den primære skurk, når det drejer sig om over befrugtende, ifølge Texas A & M forlænger. Det er giftige for planter, som salt planter ikke kan absorbere vand tilstrækkeligt. I et forsøg på at tilpasse sig til salte omkring dem, bruger planter en masse energi, der ellers ville være brugt vokser. Derudover planter med overdreven nye blade (forårsaget af for meget gødning) har tendens til at tiltrække skadedyr som bladlus, der elsker møre blade. Disse skadedyr kan bogstaveligt talt suge livet ud af planter.

Tegn på Over befrugtning

Tegn på over befrugtning omfatter gullige eller lysegrønne blade, mindre end typiske blade, knaphed på blade, død gren tips, visne blade, årlig vækst på korte grene og planter, der kræver store mængder af beskæring. Desværre når planter viser disse symptomer, er der ingen kur. Hvis over befrugtning er fangede straks, er det muligt at bruge store mængder af vand til at vaske væk gødning, ifølge Greg Stack, havebrug pædagog på University of Illinois forlængelse.

Korrekte befrugtning

North Carolina State University Extension Service hjemmeside anbefaler venter seks til otte uger før befrugtende nyligt installeret planter; for de bedste resultater, plante i efteråret eller foråret og anvende gødning let, ved hjælp af 1 tsk af 10-10-10 gødning for hver gallon container. For etablerede beplantninger, skal gartnere forstå hvad næringsstoffer er allerede i jorden (ved hjælp af en jord test), såvel som hvordan de enkelte planter bør være befrugtet afhænger af alder og type.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com