Kan forårsage befugtere gulvet knirkende?

April 25

Knirkende gulve tilføje atmosfære til skræmmende film, men du ønsker ikke dem i dit hus. Hvis du er bekymret for dine trægulve begyndt at knirke, ikke undgå at bruge en luftfugter i dit hjem. I stedet for at såre trægulve, forhindre de faktisk gulv knager fra udviklingslandene.

Befugtningsapparater

Befugtningsapparater er designet til at tilføre fugt til luften inde i dit hjem. Hele huset befugteren enheder oprette forbindelse til din ovn. Når varmen løber, befugteren tilføjer vanddamp til den varme luft og fugt er leveret gennem din varme udluftninger. Bærbare befugtningsapparater er mindre enheder designet til at øge fugt niveauet inden for et enkeltværelse. De fleste befugtere består af vandreservoirer, en slags absorberende puden eller filter og blæser luft.

Gulvet knirkende

Om vinteren, kan at luften inde i dit hjem blive så tørre som i enhver ørken. Når ovnen kører, strimler den opvarmede luft endnu mere fugt ud af dit hjem. Ekstrem tørhed forårsager træ gulvbrædder til at skrumpe. Ikke alene kan dette føre til vridning, men det kan også få dem til at knirke, når du går på tværs af dem, eller selv når de skifter på egen hånd. Ved at tilføje fugt til luften, forhindrer en luftfugter træ i tørring, forhindrer en knage i nogensinde begynder.

Gulvet spørgsmål

Bærbare befugtere kan forårsage andre gulvet spørgsmål. De fleste modeller er lavet af plast, med interne vandtanken i bunden af enheden. Et hul eller en revne i bunden af reservoiret kan føre til en langsom, støt vandlækage. Når placeret oven på et trægulv, den utætte luftfugter kan suge træ og subflooring, hvis du ikke fange det hurtigt nok. Mens dette ikke fører til knirkende gulve, kan det kræve udskiftning af beskadigede gulve.

Overvejelser

Trægulve ikke bare knirke når krybe i tørt vejr; de kan også warp malplaceret så når foråret kommer, og de vender tilbage til deres normale størrelse dit gulv mayget huller og revner i den. Så længe det er ordentligt vedligeholdt, gør en luftfugter mere gavn for dine gulve end dårlige. Hvis du er bekymret over muligheden for en bærbar luftfugter utæt, placere den på en absorberende puden med en vandtæt bund eller i en plastik panorere at fange vand, inden den kan nå gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com