Kan forårsage en ubalanceret vaskemaskine vand siver ud?

April 18

Kan forårsage en ubalanceret vaskemaskine vand siver ud?

En ubalanceret vaskemaskine kan forårsage vand at sive fra skive i en række forskellige måder. Maskinen vil vibrere og ryste som det propaganderer og spins, som kan forårsage vand til spilder ud skive låg eller dør. Desuden kan en ubalanceret skive ryste så intenst at det bryder en komponent, forårsager skive at lække nedenunder eller den skive bag. Rutinemæssigt kontrollere, at din vaskemaskine er afbalanceret for at undgå det utætte.

Døren eller låget

Kører en stor vaskeri load vil kræve, at din vaskemaskine fylder næsten udelukkende med vand. Hvis vaskemaskinen ikke er helt stabilt på gulvet, vil vaskemaskinen sandsynligvis ryste og drøne som det løber gennem den komplette vask. Når dette sker, kan vand lække fra døren til en front-loading vaskemaskine eller olieudslip ud låget af en top-load vaskemaskine på grund af vibrationer i Skive gør.

Badekar

Selvom en vaskemaskine vaskebalje er en temmelig robust metal eller plast del, bliver det delt og knæk fra gentagne skader forårsaget af vaskemaskinen ryster voldsomt værelse i stueetagen tøjvask. Hvis karret begynder at lække, finde du normalt vand pooling på gulvet under vaskemaskinen. Da en balje udskiftning er ikke en økonomisk reparation, er komplet vaskemaskine udskiftning ofte påkrævet. Så snart du kan høre din vaskemaskine vibrerende, antage, at vaskemaskinen er uafbalanceret, og tage skridt til at afbalancere det for at forhindre permanent skade. Se din instruktionsbog for tips om hvordan man afbalancere en vaskemaskine.

Vand pressostat

Pressostat vand er en lang, plast skrøbelige rør placeret i den ydre vaskebalje, der regulerer den vaskemaskine vandstanden. Hvis røret pauser fra vibrationer forårsaget af en uensartede vasker, kan maskinen for meget med vand og sende vand, der flyder fra dens låg eller dør på gulvet. Slukke for vandforsyningen ventiler, og kalde en vaskemaskine reparation tekniker til at erstatte vand pressostat. Justere den vaskemaskine nivellering fødder til den korrekte længde skulle støt vaskemaskinen. Du kan henvise til den vaskemaskine brugervejledningen for instruktioner, hvis det er nødvendigt.

Gummipakning og pakning

En front-loading vaskemaskine har en gummi døren segl og pakning der holder vand i vaskemaskinen, mens vaskemaskinen kører. Dog løbende vibrationer fra en ubalanceret vaskemaskine vil påvirke segl og paknings evne til at tilbageholde vand i en vaskebalje, og til sidst vandet dryppe fra døren, hver gang du bruger vaskemaskinen. Når døren segl og pakning fail, begge komponenter bliver nødt til at blive skiftet ud efter vaskemaskinen er sikkert afbalanceret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com