Kan glasfiber Batt isolering være installeret i en Uventilerede Attic?

June 1

En kvist er et centralt område i isolerende et hus, fordi varm luft stiger og kan flygte gennem en kvist. Det kan også give kold luft i. Løs fyld eller blæst i isolering er den mest almindelige type bruges i lofter, fordi det er nemt installeres under opførelsen. De anvendte materialer er enten granulat, pellets af cellulose, glasfiber eller stenuld. Den mest almindelige metode til at tilføje loft isolering er glasfiber batts lagt over de løs fyld.

Unfaced Batts

Altid brugt unfaced glasfiber batts, når du tilføjer loft isolering. Facing er en dampspærre og løs fyld isolering er typisk installeret over en dampspærre. Fordobling vapor barrierer vil skabe fugtproblemer, fordi den anden barriere vil forhindre enhver fugt i at flygte.

Altid lufte kviste

Aldrig installere glasfiber batts i en Uventilerede kvist. Kviste bør være forseglet korrekt for at undgå udeluft fra infiltrerer, men skal være ventilerede for at tillade fugt at flygte. Installere glasfiber batts i en Uventilerede kvist vil skabe en ophobning af fugt, som kan forværres isolering og potentielt forårsage skade på gipsvæg og andre komponenter.

Hvad udluftning gør

Det kan synes mærkeligt at sige en kvist skal være forseglet mod udeluft, men udluftning på samme tid. Om vinteren giver udluftning et naturligt flow af luft at holde loftet koldt og forhindre is inddæmning, der er sne, der smelter fra en varm loftsrum og derefter frigives på tagrenden at blokere vand fra flyder ud. At beskadige puddling et tag. I sommeren tillader udluftning overhedet luft at strømme ud, at fjerne fugt kondens i loftet.

Gå på tværs af strøer

Altid installere glasfiber batts i hele taget strøer, ikke i mellem. Dette giver mulighed for en Luftspalte mellem batts og løs fyld og forhindrer batts fra komprimere eller kondenserende løs fyld. Aldrig installere batts over forsænket belysning eller etageadskillelsen ventilationsåbninger, som er på kanten af loftet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com