Kan høns bruges til Bug kontrol i haver?

November 12

Kan høns bruges til Bug kontrol i haver?

Pesticidindustrien kæmper en konstant kamp for at holde bugs fra skadelige haver og afgrøder, men ikke hver gartner ønsker at nyde deres jord i kemikalier. Kyllinger tilbringer det meste af deres tid hakke på jorden i søgen efter larver, bugs, frø og grus. Denne appetit for insekter kan bruges til gartnere fordel. En kyllingeflok vil efterlader ingen uforsøgt i deres søgen efter et velsmagende insekt.

Almindelige insekt kontrol

En ideel kyllinger kost består af frø og friske, saftige insekter, de samme insekter, der trives på dine sarte planter. Kyllinger spise græshopper, fårekyllinger, kakerlakker, termitter, juni bugs, fluer, biller, snegle og skorpioner, at nævne nogle få. Som kyllinger hakke omkring udkig larver, fest de også på insektlarver under jorden. Når drejning over en haven seng før plantning, vende en kyllingeflok løs på området at tage sig af alle de fejl, der dukkede op i jorden.

Ekstra fordele

Kyllinger er effektive i at holde bugs ud af haven, men fordelene slutter ikke der. Kyllinger også elsker frø og vil holde et område uden spredte ukrudtsfrø. Sørg bare for at holde dem ude af en nyligt seedede blomst eller køkkenhave eller al jeres hårdt arbejde kunne forsvinde. En kyllingeflok vil også gøde haven, som de arbejder på bug problem. Og en sidste fordel--friske æg.

Høns i haven

Kyllinger ridse rundt til at afdække fejl og frø, men de skrabe vane kan være ødelæggende i en garden bed. Venstre løs, en kyllingeflok kan hurtigt udrydde bud nye planter og skader frø senge og grøntsager. Holde kyllinger i en pen og lad dem under tilsyn eller hvornår du tilling et nyt område.

Ud over kyllingen

Kyllinger give insekt kontrol, men de er ikke de eneste fjervildt hjælpere tilgængelige. Perlehøns matche kyllinger i deres appetit for insekter og larver, men de ridser ikke rundt som høns, så de forårsage mindre skader i haven. Ænder er en anden god løsning for naturlige, fjervildt fejl kontrol i haven. Kalkuner er også sulten for larver og med deres store størrelse, de kan gøre nogle alvorlige skadedyr i haven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com