Kan Inproper blanding af olie til Gas årsag utæt i en ukrudt æder?

August 19

Ukrudt æder brand streng trimmere opererer på en to-cyklus forbrændingsmotor. Uden en oliepumpe modtage disse trimmere deres motoren smøring direkte fra brændstoffet. Ved hjælp af en forkert brændstofblanding kan forårsage en bred vifte af problemer, herunder permanent motoren skader, men en lækage opstår som regel fra andre faktorer.

Olie til Gas forholdet

Olie til gas-forholdet for en ukrudt æder er 40 til 1, bruger regelmæssige blyfri benzin på en 87 oktan, kombineret med en høj kvalitet, luftkølede 2-cyklus motorolie. Dette forhold giver motoren til at antænde brændstoffet ved den rette temperatur og giver en motor den rigtige mængde af komprimering for at holde det i gang. Forholdet er indstillet fra fabrikken og giver en retningslinje for operatørerne at opnå de bedste resultater, når du bruger deres trimmere.

Forkert blanding skader

Hvis brændstoffet er blandet forkert, kan det enten være for rige, med for meget olie i blandingen, eller for mager, med for lidt olie. Den sidstnævnte fejl vil forårsage alvorlige motorproblemer, som brændstof vil antænde en meget varmere temperatur, risikere en blowout af stempel sæler og beskadigelse af krumtaphuset. En blanding, der er for rige vil brænde ved en lavere temperatur og efterlade uforbrændt brændstof indskud i cylinder og lyddæmper, som kan forårsage skader, men ikke normalt en lækage.

Årsager til lækager

Et brændstof blokering er en sandsynligvis synderen når en ukrudt æder lækager. Hvis brændstof får blokeret et sted i dets circuit, kan komprimering skubbe den overskydende brændstof ud af karburator eller brændstof slanger. Hvis brændstofblandingen var for magert, tilføjet kompression eventuelt kunne forårsage et brændstof lækage, om andre, mere alvorlig skade på motoren er tilbøjelige til at forekomme langt hurtigere. Utætheder ske normalt når der er en ophobning af snavs, græs og andre fremmedlegemer i brændstof linjer, karburatoren eller brændstoftanken.

Kilder til lækager

Finde kilden til en lækage kan være den mest udfordrende aspekt af dette problem. Du bør starte undersøgelsen af rengøring ukrudt æder ydre motoren helt og forsøger at følge lækagen tilbage til dens kilde. Med den overdrevne vibrationer i motoren, men kan dette være vildledende. Fælles områder for utætheder omfatter den tilsluttende punkt fra brændstoftanken til den vigtigste brændstof linje; et hul i enten af brændstof linjer; et hul i primer pære; en forbindelse med brændstof slange og primer pære; forbindelse med brændstof slange og karburator; karburator; og pakning mellem karburatoren og indsugningsmanifolden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com