Kan jeg ændre injektionsmørtel farver i forskellige rum?

February 24

Kan jeg ændre injektionsmørtel farver i forskellige rum?

Fuger er en vigtig del af en flise installation. Det tjener som en plads fyldstoffer, hullerne mellem fliser, og det gør også fliser mere holdbare. Det giver også flise en udfyldt ser, holder snavs ud af rum og forhindrer skår eller revner. Når det drejer sig tid til at erstatte eller opdatere fuger, er der en række værktøjer og teknikker til at vælge fra. For ekstra blikfang, kan injektionsmørtel farver variere mellem værelser at tilføje til indretning af rummet. Du kan tilføje nye fuger eller bruge paint til at ændre injektionsmørtel farver.

Cementbaserede injektionsmørtel

Før du begynder, recoloring, nøje overveje, hvilken type af injektionsmørtel du beskæftiger sig med. Sammensætningen af injektionsmørtel vil afgøre, hvilke farver og farve teknikker er til rådighed, og hvordan hver bør anvendes og behandlet. Cementbaserede injektionsmørtel er en af de ældste injektionsmørtel typer. Det var engang vidt udbredte, men det forårsagede problemer som det tørret. Det tendens til at være ufleksibel, hvilket gør det modtagelige for revner og pauser, og det vil ofte tørre med inkonsekvent farve. Cement er naturligvis porøse, hvilket efterlader det åbent til farvning. For beskyttelse, et lag af fugemasse anvendes og tilladt at helbrede for et par dage. En bonus af cement-baserede grouts er de lave omkostninger--mellem $1 og $2 per pund.

Epoxy injektionsmørtel

En kombination af resin og hærder, epoxy injektionsmørtel er et alsidigt valg for de fleste hjem projekter. I modsætning til konkrete grouts, epoxy vil ikke pletter og vil ikke blive beskadiget af de fleste kemiske rengøringsmidler. Det ikke chip eller knæk som cement gør, at dens højere omkostninger (omkring $8 pr pund) ubetydelig til de fleste hjem designere og entreprenører. Dens holdbarhed og pletten modstand gør det nyttigt i køkkenborde, gulve og en høj trafik område. De højere omkostninger på epoxy injektionsmørtel udlignes også dens forlænget levetid. I modsætning til cement-baserede muligheder, som vil forblive levedygtige for kun et år eller så, udholde epoxy på ubestemt tid medmindre det er udsat for frostgrader.

Injektionsmørtel farve

Der findes en lang række injektionsmørtel farver. Du kan bruge injektionsmørtel farve som en måde at accent en projekt eller fuldføre en ønskede udseende. For at virkelig få en fornemmelse for farven, er det vigtigt at se det ved siden af fliser valg. Omgiv alle sider med prøver, hvis det er muligt enten i én farve eller flere muligheder, og helst i de rum, hvor de skal anvendes. Traditionelle farvemuligheder gælder stadig. Det betyder, at boligejere har flere muligheder for at hjælpe dem med at vælge en injektionsmørtel farve. Blanding ville kræve en farve, der nøje svarer til losningen af flisen. Dette er ideelt i boliger hvor værelser er individuelt designede, udnytte mere end én flise farve. En kontrasterende farve vil skabe et skakternet mønster, mens accenter vil bringe i en farve fra i nærheden--en væg eller accent farve-- eller en af de farver, der er fundet i flisen, selv.

Ændre farver

Når du har valgt en farve, tage skridt til at forberede nye fuger eller maling flisen. Ren de gamle injektionsmørtel grundigt med en syre-baserede renere, som kan købes i de fleste hjem forbedring butikker. Dette vil fjerne det øverste lag af injektionsmørtel, udsætter de ubeskadigede injektionsmørtel nedenfor. Når cleaner er tørret, kan du anvende friske cementmørtel eller maling. For at holde sig ordentligt, skal malingen vandbaseret flad, ikke emalje. Hvis du har besluttet på ny injektionsmørtel, gælde det som anvist. Hvis du bruger paint, anvende farven ind i fugerne med en fugtig pensel, og gentag så mange gange som nødvendigt for at opnå den ønskede nuance. Efter malingen har tørret i 24 timer, forsegle det for at forhindre skader. Enten proces kan bruges i forskellige rum med forskellige farver til at afspejle forskellige dekorative stilarter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com