Kan jeg brænde alkohol som den eneste brændsel i en petroleum varmeren?

February 11

Kan jeg brænde alkohol som den eneste brændsel i en petroleum varmeren?

Petroleum apparater-- og petroleum ovne, navnlig--bruge en bestemt type af vægen. Brugsanvisning til en Toyotoma Petroleum bærbare varmelegeme hedder, "Brug aldrig nogen brændstof end klart eller rød farvet Petroleum" i ovnen.

Vægen forskelle

Væger adskiller sig selv blandt modeller af Petroleum ovne. Bruger den forkerte vægen kan resultere i røg, tilstopning, dampe og generelt usikre forhold. En væge, der vil fungere godt for Petroleum fungerer muligvis ikke korrekt med alkohol.

Forskelle i volatilitet

Alkohol har tendens til at antænde hurtigere end petroleum. Apparaternes kalibreret for Petroleum kan ikke kunne håndtere den hurtige og intens varme. En lille mængde af brandy på en dessert som blomme budding skaber en dramatisk effekt på grund af hvor hurtigt det flammer, og fordi det brænder væk lige så hurtigt uden at skade desserten. En væge, der har været mættet med for meget alkohol kan blusse op i en endnu mere dramatisk vis.

Effektivitet

Den samme mængde Petroleum som alkohol vil returnere flere BTUs når de brændes. Hvis et varmeapparat blev kalibreret til sikkert bruge alkohol som sit vigtigste brændstof, det ville tage omkring 30 procent mere brændstof at varme den samme mængde plads.

Brændstof stat

De fleste alkohol komfurer bruge fast eller geléagtig brændstof i stedet for væske. Brændeovne designet til at brænde Petroleum har et reservoir til flydende brændstof, og deres væger er ikke designet til at håndtere et brændstof kilde, der skal være smeltet eller varmet før brænding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com