Kan jeg bruge almindelig maling på beton vægge?

May 26

Kan jeg bruge almindelig maling på beton vægge?

Maling ikke overholder eller opfører sig på samme måde på beton, som det gør på andre overflader som træ eller gips. Beton rejser nogle vanskelige problemer, som bevarer og derefter udvisning af fugt, og er meget følsomme over for temperaturændringer. Du kan anvende enhver form for maling til beton, men maling job til sidste, den rigtige slags maling er vigtigt.

Fugt

Fugt i en betonvæg kan forårsage problemer for regelmæssig maling, der er designet til indendørs gipsvæg. Fugt kan opbygge bag malingen og få det til at boble eller skræl væk fra væggen. Maling designet specielt til beton tillader væggen for at trække vejret, at eliminere problemer forårsaget af fugt. Hvis en betonvæg er beliggende i en lav-fugt område, eller er en indervæg med ingen sider udsat for udendørs eller fugtige områder, kan fugt ikke udgøre et problem for regelmæssig maling.

Indendørs eller udendørs

Placeringen af den betonvæg er også nøglen til at afgøre, om almindelig maling eller konkrete maling er nødvendige. Almindelig maling vil ikke overholde godt en ydermur udsættes for elementerne. Det er muligvis fint i starten, men hurtigt begynder at chip, boble og skræl, især hvis indendørs maling er brugt. På den anden side kan standard interiør maling give god dækning i flere år på en betonvæg, der har ingen overflader udsat til udendørs og er en stueetagen eller højere. Bruge konkrete maling på vægge nær områder høj fugt, såsom badeværelser og køkkener.

Betingelser

En indvendig mur, der ikke er hurtige temperaturskift eller ekstreme temperaturer kan gøre godt med almindelig maling. En mur, der ikke er isoleret eller der kan være udsat for meget høje eller lave temperaturer skal males med konkrete maling, der vil udvide og kontrakt med væggen. En konkret garage mur, for eksempel, har tendens til at udvide og kontrakt regelmæssigt som udendørs temperaturer ændres, eftersom de fleste garager ikke er opvarmet eller afkølet.

Indstillinger

Hvis du bruger almindelig indendørs maling på beton, vælge en latex-baseret maling, da det bliver lettere udvide og kontrakt med væggen. Det bedste valg for enhver betonvæg, uanset dens placering eller omkringliggende betingelserne, er en maling specielt designet til brug på beton. Det vil holde sig bedre, tillade fugt at passere uden skader og vil vare længere end andre typer af maling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com