Kan jeg bruge Cement Board til at gøre en skorsten til brændeovn?

March 3

Kan jeg bruge Cement Board til at gøre en skorsten til brændeovn?

Der er flere type materiale at vælge imellem for din brændeovn skorstenen. De spænder fra mursten og blokke til Natursten fliser. Mens cement board er normalt reserveret som et underlag for fliser og naturlige sten installationer, det er brandsikker og kan tjene som en hearth materiale. Selv om det ikke en finish materiale, bruge det som en grundlæggende Arne for out-of-the-way woodstoves eller i områder, hvor en finish materiale er ikke vigtigt.

Cement

Fordi det er lavet af sand, er cement og vand, konkrete brandfarlige. Det er det perfekte materiale i en situation, hearth fordi det giver beskyttelse til brændeovn behov.

Skorstenen

En Arne primære formål er beskyttelse området omkring gulv fra gløderne eller bidder af logfiler, som kan falde ud af brændeovn. Derfor oprettes Arner fra brandsikre produkter, såsom beton, mursten, blokke, fliser og natursten. Så længe en materiale giver grundlæggende beskyttelse, kan det bruges i skorstenen omgivelser.

Udfør udseende

Mens cement board kan bruges i en hearth indstilling for beskyttelse, er det ikke beregnet til brug som færdig materiale. Den har en ru, ufærdige overflade. Hvis du ikke er bekymret over den overordnede æstetik til din pejs, bruge cement board uden hensyn til mærkning af fabrikanten sværtet på bordet eller den ru overflade.

Udgangspunkt for senere

Hvis du er kort på kontant, men planen om at tilføje flise engang i fremtiden, fastsætte cement board underlag uden hensyn til udseende. Når du er klar til at installere dine fliser, mursten eller natursten, fjerne komfuret, fastsætte finish materiale på toppen af cement skorstenen og derefter geninstallere komfuret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com