Kan jeg bruge det samme stik for alle tørretumblere?

September 11

Kan jeg bruge det samme stik for alle tørretumblere?

Hvis du er i markedet for en ny tørretumbler, vil du sandsynligvis også blive fortalt af apparatet ekspedient, du har brug for et nyt stik eller strømkablet. De fleste nye tøjtørrere længere sælges ikke længere med dem. Selvom du muligvis genbruge en gammel tørretumbler plug, er der grunde hvorfor du ikke bør bruge det samme stik for alle tørretumblere.

Tre-ben Plug

De fleste konventionelle tøjtørrere bruge en netledning med en tre-ben plug. Hver gren er en ledning, der letter overførslen af elektricitet fra dit hjem til apparatet. Derfor, de fleste hjem stikkontakter er udstyret med terminal blokke, der har tre indgangspunkter, én for hver af tre ledninger. De klemrækker tilsluttes El ledningerne. Selvom tre-ben stik kan normalt anvendes på alle tørretumblere, er ny tørretumbler stik udviklet som gør det mere sikkert at køre din tørretumbler.

Fire-ben Plug

Nye sikkerhedsregler for 240-volt apparater, som tørretumblere, er blevet udstedt, foreslår at bruge en fire-ben plug til drift af elektriske og gas tørretumblere. Den fjerde er en grundstødning wire denne tre-ben stik mangel. Grundstødning wire skifter en elektrisk strøm fra en tørretumbler under en spændingsbølge at undgå elektrisk fare og personskade. De fleste appliance salg dommerfuldmægtige vil sandsynligvis anbefale at du opgraderer til en fire-ben stik, når du køber en ny tøj tørretumbler eller strøm ledning. Stikket er designet til at rumme alle tørretumblere men skal installeres i en stikkontakt, der har en terminal blok med fire indgangspunkter til at rumme hver ledning.

Stikkontakter

Mens de fleste tøj tørretumbler stik kan generelt anvendes for alle tørretumblere, du også skal tage i betragtning den elektriske outlet's terminal blok det vil være tilsluttet. Kun indsætte en tre-ben stikket i en stikkontakt med en terminal blok, der har tre indrejse stillinger. Derimod kun installere en fire-ben stik i en stikkontakt, der har en terminal blok med fire indrejse stillinger. Hvis du opgraderer til en ny fire-ben plug, kan det også være nødvendigt at ændre den stikkontakt terminal blok for at støtte stikket. Dog kan aldrig nedgradere klemmerække fra fire til tre, som du overtræde lokale koder og ordinancer.

Overvejelser

Selv om en tre - eller fire-ben plug lavet til at forbinde tøjtørrere er normalt designet til at være universelle, bør du kun genbruge en gammel stik på en ny eller anderledes tørretumbler, hvis det er i god stand. Undgå at bruge en plug med udsatte ledninger eller begrænset forbindelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com