Kan jeg bruge en ovn til Clay?

December 9

Forskellige typer af ovne og varme er almindeligt anvendt til behandling af modeling clay, således omdanne det fra noget blød og bøjelig i en permanent form. Med alle de forskellige typer af ovn behandlinger og forskellige former for ler, kan det være svært at holde styr på hvilke ler drage fordel af ovn bagning og hvad de egentlig processer er. Find ordentlig ovn eller varmebehandling til din ler til at forhindre et uheld, når du forsøger at afslutte det.

Polymer ler

Polymer clay er en vinyl-baseret håndværk modellering sammensatte designet til at blive helbredt i et hjem ovn. Ler vil aldrig hærde på sin egen, når de udsættes for luft, men vil helbrede i en hård, lidt fleksible og tør form når bagt ved lave temperaturer---normalt omkring 275 grader Fahrenheit, afhængigt af mærke. Du kan også bage og helbrede polymer ler ved hjælp af en brødrister ovn eller en ovn ovn med lav nok varmeindstillinger.

Olie-baserede ler

Olie-baseret modellering ler, mest almindeligt kendt under navnet "Modellervoks," er designet til at blive bløde permanent og bruges i udviklingslandene sculpting færdigheder i stedet for at skabe permanent projekter. Hvis du forsøger at placere olie-baserede ler projekter i en ovn, eller anvende varme til dem på nogen måde, vil de simpelthen smelter. Derfor, brug ikke dette ler for nogen permanent projekter.

Keramik ler

Fajance lufttørre ler er vandbaseret, og således designet til at blive hårdt gennem eksponering for luft. Du kan dog bruge en ovn til at hjælpe dem hærde, ikke fordi varmen er påkrævet, men fordi varme tilskynder hurtigere fordampning af vand. Drage fordel af dette, indstille din ovn til en varme under 200 grader Fahrenheit og placere elementet ler inde. Lade døren stå lidt klem at give mulighed for udluftning af fugt, så det fordamper fra ler. Nøje ler; Tjek det hver 10 minutter for at se, hvordan tør det er. Det vil være varm at røre ved, men du kan fortælle, hvordan det tørring ved at se at ændre farve og blive kridtagtige i tekstur.

Papir ler

Papir clay er en anden form for lufttørre clay gjort stort set fra fint jorden papirfibre. Som med fajance lufttørre ler, kan du bruge en ovn til at hjælpe tørre ud dette ler. Med papir ler, men er det endnu mere vigtigt at overvåge ler mod brændende. Brug laveste ovnen indstilling mulige, og tjek din ler elementer hvert femte minut. Placer ler på stativer så langt fra varmeelementer i ovnen som muligt.

Keramik ler

Keramik clay er også en keramik ler, du kan bruge en konventionel ovn for at tørre, men du skal bruge en keramik ovn til at helbrede ler. Dette skyldes, at processen med at omdanne ler til keramisk kræver intense varme, stærke nok til at smelte og sammensmelte silikat i ler; Dette er meget ligesom processen med at gøre glas. En konventionel ovn simpelthen få ikke varme nok.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com