Kan jeg bruge isopropylalkohol til at rense vinylplader?

January 7

Kan jeg bruge isopropylalkohol til at rense vinylplader?

Isopropylalkohol kan tjene som et rensemiddel for vinylplader i stedet for professionelle record-rengøring løsninger. Den person, der udfører rengøring, dog skal sørge for at bruge en meget koncentreret, tilsætningsstof-fri produkter.

Funktion

For at rense en vinylplader med isopropylalkohol, satte rekord på enten et rent håndklæde eller pladespiller med tonearm flyttet ud af skader måde, Disco Music.com rådgiver. Alkoholen går ind på en pensel specielt designet til optage rengøring, og penslen gælder alkohol til postens overflade jævnt, efter rillerne.

Advarsel

Mennesker, der beslutter at bruge alkohol til at rense deres poster skal bruge kun isopropylalkohol produkter består af mindst 90 procent ren alkohol. Andre former for alkoholprodukter som troldnød eller sprit indeholder ekstra ingredienser, der kan skade posten.

Alternativer

Lydentusiaster generelt bruge specielt formuleret rengøring løsninger såsom Discwasher D4 på deres poster, ifølge Disco musik, enten med en børste applikator eller sammen med en rekord-rengøring enhed. Selv disse "ekspert" formuleringer, men består for det meste af alkohol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com