Kan jeg bruge majsmel til kontrol have skadedyr?

November 2

Kan jeg bruge majsmel til kontrol have skadedyr?

Det er bedst at behandle haven skadedyr, når problemet opstår med spot behandling. Sprøjtning insekticider omkring haven vil ofte dræbe de gavnlige insekter, der styrer problem insekter. Bruge skadedyr naturlig adfærd imod sig selv. Cornmeal er almindeligt anvendt som økologisk kontrolelementer til haven skadedyr.

Funktion

Cornmeal bruges til at dræbe myrer ved at blande sammen nogle majsmel med bacon fedt. Spred det på en dåse og placere den, hvor myrerne ses. Myrerne spise cornmeal og dræbes, når cornmeal udvider inde i deres maver.

Kontrol

Sneglene er modtagelige for majsmel som en økologisk kontrol. North Carolina forlængelse tyder på overbrusning nogle majsmel i en lavvandet gryde fuld af øl. Sneglene er tiltrukket af cornmeal og falder i øl at drukne. Ifølge webstedet økologisk havearbejde blandes tør cornmeal almindeligt i jorden omkring haveplanter til frastøder skadedyr som cutworms. Denne praksis også tiltrækker en svamp, som dræber sygdomsfremkaldende svampe.

Fordele

Cornmeal styrer ukrudt ved at stoppe rod dannelsen for spirende frø. Brug 10-20 lbs. i tørre cornmeal i en 1.000-kvadrat fod haveområde. Cornmeal anvendt denne måde fungerer også som gødning. Miljømæssigt siger venlige skadedyrsbekæmpelse at cornmeal indeholder 10 procent kvælstof, som er langsom frigivelse kvælstof. Arbejde i cornmeal i top 2 inches af jord og derefter lægges i blød jord til dybden af 2 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com