Kan jeg bruge malet krydsfiner til trappe Risers?

January 19

Kan jeg bruge malet krydsfiner til trappe Risers?

Ved efterbehandling trappe risers lavet af god kvalitet krydsfiner med omhu, kan du installere malet krydsfiner i stedet for dyrere all-træ risers. Som du står over for en trappe, passer tabicas lodret over hver stepping overflade. Udseendet af dette rum påvirker design af trappen. Sørge for afpudsning på krydsfiner, til at udjævne bump og huller, er udført før du anvender maling.

Glat finish

Høj kvalitet krydsfiner med en glat overflade fungerer godt. Du skal caulk alle huller, efter du har installeret hver riser med søm eller skruer. Det er muligt at male de fleste af risers' overflader før de sætter dem på plads. Dog røre op alle malede områder efter stødtrin er på plads og blanding i caulking glat vil sikre en professionel søger job.

Anselig tykkelse

Tykkere krydsfiner fungerer bedst. Brug 3/4-tommer krydsfiner, for eksempel for en robust overflade på bagsiden af hvert trin. Tynd krydsfiner plader der er kun 1/4-inch tyk kan warp gennem årene.

God maleteknikker

Høj kvalitet maling er kritisk. Ikke nødvendigvis bruge højglans maling, fordi det vil være tilbøjelige til at dukke op mangler. Bruge semi-gloss, dog, fordi du kan rense det mere let at fjerne scuff mærker fra trappe trafik. Anvende maling på krydsfiner med en svamp eller rulle, fordi du ikke ønsker nogen børste mærker viser, når du står over for trappen.

Heldragter skæring

Store dele af træ forebygge behovet for sømme. Du ønsker ikke nogen sømme på risers, fordi krydsfiner vil i sidste ende Skift og skabe en bule, ødelægge udseendet af overfladen. Selv hvis du behøver at spilde nogle krydsfiner, skåret ud risers fra ét stykke af materiale. Stødtrin er så fremtrædende på et sæt af trapper, der deres hele overflader vil dukke op øjeblikket du begynder at forcere trapperne.

Fremtid ideer

I fremtiden, kan du tilføje flise til malet krydsfiner overflader. Hvis slidbaner af trappen er massivt træ, for eksempel, kan du tilføje farverige flise arbejde på forsiden af risers i fremtiden. Det er nemt at tilføje lim og fugemasse til krydsfiner fronter; dog skal du slibe det malet krydsfiner for at forberede overflader til at holde fliserne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com