Kan jeg bruge mirakel vokse på mine tomatplanter?

April 23

Kan jeg bruge mirakel vokse på mine tomatplanter?

Enhver Miracle-Gro produkt er sikkert at bruge på alle anlæg, herunder tomater. Det er dog vigtigt at stoppe med at bruge nogen kemiske-baserede gødning før høst og at vaske enhver tomat før du spiser.

Universalrengøringsmidler Miracle-Gro

Den mest populære version af Miracle Gro er sorten all-purpose. Det fås i små individuelle pakker, pulver eller flydende. Ansøgning skal ske i løbet af vækstsæsonen for tomatplante og bør anvendes som instrueret på etiketten. Det giver en kvælstof, fosfor og kalium ratio (NPK) 24-8-16.

Miracle-Gro for tomater

Miracle-Gro vandopløselige tomat vegetabilske fødevarer er specielt lavet til tomater og andre vegetabilske planter. Det har en NPK 18-18-21. Anvisningerne er at blande 1 tbsp. til 1 gallon af vand; anvende hver 7-14 dage. Bruge 1 kop for hver ny plante og gradvist øge mængden, slutter som planten vokser med 1 gallon til hver plante.

Miracle-Gro organisk valg

For gartnere, der ikke ville hellere bruge kemikalier i deres have, gør Miracle-Gro også økologisk versioner af deres all-purpose gødning, som også kan bruges på tomatplanter. Der er koncentreret klar-sprays, vaesker og pulver produkter tilgængelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com