Kan jeg bruge mørtel til fugning gulv fliser?

October 10

Kan jeg bruge mørtel til fugning gulv fliser?

Når det kommer til installation gulv fliser, du har brug for en række materialer til installation. Thinset mørtel er det førende produkt, da det binder flisen til underlaget under. Fuger er den afsluttende element bruges til at udfylde fuger mellem fliserne. Og mens injektionsmørtel ikke kan bruges til mørtel på grund af den lavere cement indhold, mørtel kan anvendes for fugning gulvfliser, selv om der er begrænsninger.

Thinset mørtel

En række polymerer, latex tilsætningsstoffer, pigmenter, sand, cement og kalk, thinset mørtel er det grundlæggende element til flise anlæg. Udgangspunktet er gammeldags cement blandingen bruges i år i byggesten strukturer, med cement og kalk limning sammen for at skabe en klæbrige lim, der hærder over tid og binder uanset materialer sidder fast til det under installationen.

Injektionsmørtel

Fuger er magen til thinset mørtel, bortset fra at det har en højere mængde af sand, en lavere mængde af kalk, og det er blandet med mere vand til at skabe en lidt soupier blanding. Fuger er beregnet til at fylde hulrum mellem fliserne i stedet obligation flise overfladen til noget, så det er mindre klæbrig end traditionel mørtel. Injektionsmørtel også helbredelsesmetoder anderledes på grund af den ekstra vand.

Svind bekymringer

Du kan bruge mørtel som en injektionsmørtel i begrænsede tilfælde. For eksempel, mens mørtel kan bruges med leddene op til 1/4-inch ud over at, er det udsat for svind på grund af den lavere mængde af sand i blandingen. Injektionsmørtel har højere niveauer af sand specifikt til counter svind over tid, med større fuger kræver mere sand. Ved hjælp af mørtel ud over 1/4-inch leddene vil føre til mørtel revner over tid.

Farve

Morterer mangler farve, hvilket er en anden grund til hvorfor injektionsmørtel anvendes traditionelt over mørtel selv i tilfælde hvor mørtel kan bruges som en fugning element. Thinset er enten grå eller hvid. Der er ingen pigmenter tilføjes enten i blandingerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com