Kan jeg bruge polyurethan på en køkkenbordet?

March 16

Polyurethan er almindeligt anvendt til at forsegle en bred vifte af træ overflader fra båd skrog og trægulve, lofter og bordplader. Selv om det skal håndteres med omhu i flydende form, er det sikkert at bruge på mad præparationsoverflader. Gør dig bekendt med polyurethan før du bruger det til at forsegle din køkkenbordet.

Sikker håndtering

Når det er tørt, er polyurethan helt sikkert for køkkenborde, hvor du vil forberede mad. I flydende form, dog polyurethan er ekstremt giftigt og indeholder kræftfremkaldende stoffer. Dampe kan forårsage irritation af øjne, næse og hals. Hudkontakt kan også forårsage irritation. Lang tids udsættelse kan forårsage langsigtede respiratoriske problemer. Før du endda åbne dåsen, Sørg for du iført beskyttelsesbriller, handsker og ansigtsmaske. Altid arbejde i et godt ventileret område.

Fordele

Som et træ sealer er polyuretan en af de mest holdbare og vandtætte muligheder. Det er almindeligt anvendt i skib bygge for at forsegle træ og glasfiber, beskytte det mod barske vejrforhold og konstant kontakt med havvand. Betyder, at forsegling din køkken bordplade med polyurethan vil hjælpe beskytte det mod spild og mindre skader forårsaget af faldt køkkenredskaber og kogegrej. Polyurethan også står op til alkohol bedre end de fleste typer af træ fangere, men hurtig rengøring anbefales stadig.

Slibning og farvning

Før du anvender polyurethan, skal du mindst sand træet ordentligt. Dette er især vigtigt, hvis køkkenbordet allerede er blevet plettet og forseglet med nogle andre træ sealer, som lak eller lak. Farvning er valgfri, men du er nødt til at sand for at sikre, at træet bliver ordentligt obligation med polyurethan. Som med de fleste træbearbejdning projekter, starte med medium grade sandpapir til at fratage overfladen, og slut af med fine grade sandpapir til at gøre træ glat.

Korrekt anvendelse

Når tælleren er slebet og farves, hvis du har valgt for at plette træ, er du klar til at forsegle træ. Når du blander polyurethan, omrøres forsigtigt--aldrig ryste dåsen. Alt for energisk forårsage blanding luftbobler, der får fanget i finish. For at undgå at efterlade mærker af et paintbrush i din finish, skal du bruge en skum eller lamb's uld applikator til at sprede polyurethan over skoven. Fordi køkkenborde oplever typisk tunge brug, Påfør fire eller fem lag af polyuretan til at oprette en tyk sæl. For de bedste resultater, sand polyurethan mellem hver frakke med meget fine grade sandpapir.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com