Kan jeg bruge skræl og Stick fliser på væggen?

February 18

Selvklæbende, eller peel-og-stick, flise er billig og fås i en række farver og mønstre. Du kan finde både vinyl og tæppe skræl og stick fliser på en detail outlet, hardware butik eller hjem forbedring center. Fliser bruges normalt til at dække gulve, men kan også bruges på væggene. Anvende disse fliser til en væg, kræver en lille mængde af forberedelse og nok fliser til at dække overfladen.

Skræl og Stick Flise Design Idéer - Køkken og badeværelser

Vinyl skræl og stick fliser er nemt tørres derpå ren med et fugtigt håndklæde, så de arbejder godt i et køkken eller badeværelse.

I dit køkken, kan du overveje at placere vinyl fliser i en mosaik mønster på den ene væg. Skitsere design på papir først. Dette vil hjælpe med både bestemme hvor mange fliser skal du og installation af fliserne. En anden idé er at bruge skræl og stick fliser som en backsplash i dit køkken i stedet for at bruge traditionelle fliser.

Til badeværelser, finde en bestemt rytme, der passer til dit badeværelse og installere fliser som en kant rundt i lokalet.

Skræl og Stick flise designideer--familieværelse og Home Office

For din familie værelse er en idé at bruge skræl og stick tæppefliser over kaminen i stedet for et billede eller et spejl. Finde et mønster du indkvartering eller et sæt farver, der matcher de andre elementer i din familie værelse. Være kreativ og lægge fliser i en trekant eller en anden figur.

Til dit hjemmekontor, skal du bruge skræl og stick tæppefliser rundt om døren og windows som en grænse. En anden idé er at fliser omkring en indbygget reol eller computer enhed.

Væg forberedelse og Tile Installation

Som med ethvert projekt, skal du forberede overfladen før du starter. Ved hjælp af en kost eller stort håndklæde tørre væg for at fjerne støv, spindelvæv eller andre snavs først. Bruge en all-purpose renere for at fjerne fedt eller snavs stede. Lad tørre helt før man går videre til installation oparbejde. Næste, patch nogen huller i væggen.

Anvende skræl og stick fliser på væggen er det samme som anvender på et gulv---bare skrælle belægning på bagsiden af hver flise og derefter holde stykket af fliser på væggen. Følg den skitse, du har foretaget, eller bare placere brikkerne i et mønster af din smag. Sørg for du anvende pres på hver flise, så limen kan tage til væggen.

Pleje

For at rengøre vinyl skræl og stick fliser, bruge et gulv renere eller alle formål renere, det er sikkert for vinyl. Hvis du brugte skræl og stick tæppefliser, bruge en lille, håndholdte vakuum eller bruge en af de vedhæftede filer med din regelmæssig støvsuger. Hvis hænge billeder på de flisebelagt væg, bruge en lille-medium størrelse søm og trykke på hammer langsomt for at få søm til at gå igennem flisen og derefter væggen.

Fjernelse

Husk fjernelse, når du beslutter dig om at placere skræl og stick fliser på væggene. Være opmærksom på, at limen kunne efterlade rester på dine vægge. Også, kunne nogle af drywall eller gips nedenunder fliser være trukket op så godt. Efter at fjerne fliser, sand ned vægge til at fjerne enhver lim og lappe eventuelle flænger eller huller ved at fjerne fliser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com