Kan jeg bruge ståluld til rå op en semi-blank overflade?

February 18

Kan jeg bruge ståluld til rå op en semi-blank overflade?

Mange mennesker bruger ståluld til ru op en semi-blank overflade. Ståluld vil "degloss" overflade, ændre det fra en halvblank finish til mere af en satin finish. Du bør bruge kun de fineste ståluld, der er markeret som "0000" eller "#0000." Større mellemstore ståluld vil forlade mærkbar ridser.

Bruger

Du kan bruge ståluld til degloss overflader, der har været belagt med lak, shellak, fernis, polyurethan eller maling. Teknikken virker på træ, metal, plast og andre materialer.

Funktion

Når du slibe halvblank finish med ståluld, opretter du små ridser, det diffuse lys refleksioner og skabe mere af en satin finish. Uden ridser afspejler finish mere lys direkte fra overfladen. Hvis du tilføjer for mange ridser, får du ingen glans på alle. Fint ståluld er den perfekte størrelse til at oprette et lavt glans.

Forberedelse

Afvente den halvblank finish til at helbrede, hvis det er for nylig blevet anvendt. Tjek anvisningerne på din maling eller er færdig med at finde ud af det nøjagtige beløb af tid du skal vente. I de fleste tilfælde, skal 24 timer være lang nok. Brug et fint sandpapir til at fjerne eventuelle uregelmæssigheder på en frisk malet eller færdige overflade, før du anvender ståluld.

Teknik

Anbring det, du deglossing i en position, således at du kan se den overfladereflektioner på varen. Forsigtigt gnide stål uld over målstregen, med lange strøg. Følg kornet, hvis varen er fremstillet af træ. Brug overlappende strøg, og vær omhyggelig med ikke at gnide gennem finish, især på kanterne. Fortsætte strøg indtil du når den ønskede glans. Kontroller glans er selv over hele elementet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com