Kan jeg bruge tæppe underlag Under laminat gulve?

March 8

Tæppe underlag, ofte omtalt som tæppe gulv eller tæppe sub gulv, er den særlige polstring, der yder støtte til de tæpper, der er lagt på toppen af det. Tæppe underlag hynder i tæppet, absorberer virkningen af mund trafik og vægt af brevpapir møbler og giver et stabilt fundament for det. Det hjælper også med isolering og støj reduktion mellem værelser og gulve i en multi-level bygning. Men, tæppe underlag er ikke et passende valg som et underlag for laminatgulve.

Underlag formål

Laminatgulve kræver installation af et underlag til at give et solidt fundament, der er i stand til at absorbere vægten af mund trafik og brevpapir møbler, at de fleste gulve er udsat for på daglig basis. Uden et underlag, er laminatgulve og andre former for gulvbelægning materialer tvunget til at absorbere den fulde virkning af enhver vægt eller pres, hvilket resulterer i mangler, skader og tidlig deteroriation.

Tæppe underlag

Tæppe underlag er designet til at øge blødhed af tæpper, samtidig med at den giver et stabilt fundament og stød, tryk og vægt absorption. Tæppe underlag er udviklet til at arbejde sammen med de blødere naturlige og syntetiske materialer, der udgør tæpper. Fordi laminatgulve er en hård overflade, kræver det en bestemt type af underlag.

Laminatgulv underlag

Vælg cork underlag eller en skum underlag for din laminat gulve. Cork underlag er lavet af naturkork, og den yder støtte, beskyttelse mod stress revner og værelse støjreduktion. Skum underlag er lavet af naturlige skum, der er ca 1/8 tomme tyk. Skum underlag er en grundlæggende, økonomisk materiale, der giver en tilfredsstillende mængde af komfort, værelse støjreduktion og sub gulv støtte og korrektion. Tæpper og gulvbelægning producenter tilbyder flere niveauer af skum underlag, herunder flere premium valgmuligheder, der giver ekstra komfort og støtte.

Beskyt din investering af laminatgulve ved at vælge en høj kvalitet type af underlag, der er relevante for laminat. Tage korrekte målinger af din gulvplads til at sikre en perfekt pasform, og bruge professionel gulvbelægning installation teknikker til at installere underlag og laminatgulv korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com